Fem Franske Favoritter

ELLE blogger Caroline Skjelbred har bodd mange år i Paris, og her er hennes franske må-ha!

Publisert Sist oppdatert

Etter mange år i mote og skjønnhetsbransjen, har ELLE's Caroline Skjelbred samlet opp en del tips og triks. Og mange av disse hemmelige beautyhacksene kommer faktisk fra Apoteket i Paris. Her er yndlingstørrsjampoen som er et fransk cult produkt, en ansiktsvask og en krem som er å se backstage både på shoots og på visninger, og en mist som enhver fashionista med glødende hud og respekt for seg selv har i vesken....

Listen over de 5 beauty-produktene du må sikre deg fra et lokalt fransk apotek

Beauty Elixir fra Caudalie - Dette produktet har jeg brukt i over 10 år nå, og denne snublet jeg tilfeldigvis over på et Apotek i Paris. Den gir deg en umiddelbar "Pick me Up"-følelse fordi den dufter magisk, huden føles sunn og hydrert og den er den perfekte reisekameraten! Jeg har alltid en liten i vesken når jeg reiser.

Nuxe – Huile Prodigieuse -Multi Usage Dry Oil - Denne oljen er 98% naturlig, gir en nydelig glød og lukter superdeilig. På sommeren liker jeg å dra litt gjennom håret etter at jeg har badet, også bruker jeg den på kroppen gjennom hele året, og på kvelden bruker jeg den med små glitterkorn i for litt ekstra glød.

Klorane Dry Shampoo - Dette er en av mine soleklare tørrsjampofavoritter! Den får håret til å se rent ut, gir sexy tekstur og masse volum. Et must på baderomshylla!

Bioderma H20 - Denne herlige saken er å se backstage på de fleste shoots og motevisninger, da den er en makeupartists bestevenn. Dette er en såpefri ansiktsrens. Den fjerner sminke effektivt uten å skade eller dehydrere huden, og er rett og slett helt super!

Embryolisse Lait Créme Concentré Denne kremen er virkelig et must for enhver parisisk kvinne. Den gir huden din masse glød, fukt og næring og er perfekt å legge på før sminken. Dette er også et produkt de fleste makeup artister sverger til! De gangene jeg har reist, og glemt å pakke med meg sminkefjerner har jeg også brukt denne kremen til å fjerne sminken -funker som bare det!

Denne saken er hentet fra bloggen til Caroline Skjelbred.

Powered by Labrador CMS