Fem fine: Miniskjørt

Foto: Getty Images

Nå skal skjørtet være "mini".

Publisert Sist oppdatert

Fine miniskjørt: Er det de siste dagene med sol? Er det pandemien som gjør oss "opprørske"? Eller er det bare trendbildet som sakte, men sikkert har fått sitt grep om oss? Kanskje er det alle tre.

Uansett, så har vi dilla på miniskjørt om dagen. Selv om det fortsatt er noen måneder igjen til vi offisielt kan si at "våren er her", betyr ikke det at miniskjørtet må vente pent i skapet av den grunn. Vi har allerede funnet det frem, og styler det med boots, tykke strømper og strikk mens vi venter på (og gleder oss til) våren.

Du kan også gå fort en preppy look med skjorte og strikket vest, eller en klassisk pologenser. Når det kommer til strømpebuksene kan de like så gjerne være tette og sorte, som ribbestrikket, eller maksimalistiske med mønster. Alt etter hvilken look du føler for.

Shopping: Fine miniskjørt

Off-white miniskjørt fra &Other Stories, 690,- (annonse)

Det er noe veldig elegant over helhvitt om vinteren, og vårt evige mood for hvitt-på-hvitt (selv om julen er over) er Cameron Diaz i The Holiday. Gjør looken komplett med hvit kåpe.

Og det er ikke bare i garderoben vi craver hvitt-på-hvitt om dagen, vi ønsker oss denne looken også i hjemmet.

Rutete miniskjørt fra &Other Stories, 790,- (annonse)

La deg inspirere av 90-tallet og Cluesless og gå for en preppy look med et rutete miniskjørt. Dette skjørtet kan like gjerne styles klassisk med en beige eller off-white kasjmingenser, eller med eklektisk mønster-miks og stripete skjorte. Dersom du er innendørs er dette skjørtet perfekt med et par Mary Janes eller loafers.

Metallisk miniskjørt fra H&M, 399,- (annonse)

Metalliske materialer er en av vårens store trender. Når det kommer til styling kan du gjerne tenke kontraster når du skal style et metallisk plagg, og en kasjmirgenser eller en crispy hvit skjorte vil være en perfekt match til dette miniskjørtet i bronze.

Miniskjørt i skinn fra &Other Stories, 2000,- (annonse)

Et sort skinnskjørt er aldri feil. Lekkert med strikk nå, men like chic med hvit oversized t-shirt til våren! Et plagg verdt å investere i, med andre ord.

Miniskjørt med cut-out, 690,- (annonse)

En annen stor trend for våren er cut-outs. Det betyr på ingen måte at du på død og liv må vise hud, men du kan for eksempel tucke en skjorte i skjørtet, som vil synes i selve "cut-outen". Du kan gjerne style dette men en oversized herreskjorte som en avslappet kontrast til det sexy skjørtet.

Powered by Labrador CMS