Fem fine: Puter med mønster

Foto: @elisabeththerese.se & @theapartmentdk / Quintana Partners - Casa Mina

Gi hjemmet en lavterskel makeover med nye puter.

Publisert Sist oppdatert

Puter med mønster: Slipp kreativiteten løs, og gi hjemmet et strøk av farger gjennom en levende kombinasjon av print og tekstil.

Det er virkelig ikke mye som skal til for å endre uttrykket i et rom, og det er sant som det sies at "the devil is in the details". Vi ser stadig flere fargerike hjem der personlige detaljer spiller en viktig rolle.

Nå som våren endelig er her trekkes vi mot farger, både i garderoben og i hjemmet. Du kan enkelt gi hjemmet en lavterskel makeover med blomster, nye vaser og puter.

Inspirasjon fra Paris

Hver gang jeg er i Paris må jeg innom Dries Van Notens butikk like ved Pont Neuf, både for å titte på klærne, men også det fantastiske interiøret. Denne butikken er et strålende eksempel på at "more is more" absolutt kan være det aller herligste.

Her er det både tunge gardiner, ruvende puffer, tepper med med vakre print og puter med mønster. For ikke å snakke om at alt dette fungerer som bakteppe for en kolleksjon som også er preget av farger, sterke print og tidvis overdådige detaljer.

Foto: Dries Van Noten

Du trenger på ingen måte å ha farger på veggene for å ha et fargerikt hjem, og disse putene med mønster kan gi interiøret en boost. Ikke vær redd for å blande ulike print og farger.

Fem fine puter som booster interiøret

Denne fargekombinasjonen går jeg aldri lei av. Selv om printet er grafisk, er fargene relativt rolige, og vil derfor kunne passe inn i mange ulike miljøer.

Pute med striper 40x40, 1748,-

Denne føles nostalgisk, men samtidig fresh. Jeg ser for meg denne i en herlig miks av puter i hvitt, rødt og rosa med gule innslag.

Pute med blomsterprint 50x50, 599,- (annonse)

Jeg elsker frynser, og er samtidig også svak for avlange puter. Denne er med andre ord midt i blinken! Miks gjerne puter i ulike former og størrelser for et mer eklektisk uttrykk.

Pute med zebra-striper og frynser 25x40, 479,- (annonse)

Veldig mange av hjemmets elementer har fire kanter, enten det er bilder på veggene, bord, sofa, seng osv. Derfor liker jeg å implementere organiske former så mye jeg kan. Dessuten er denne fargekombinasjonen helt nydelig.

Rund pute Ø45, 899,-

Insekter, og spesielt bier, er et symbol som flere store motehus har tatt i bruk som en del av sitt dna. Deriblant Gucci og Dior. Det er mye overtro og symbolikk knyttet til både bier og insekter, men jeg tenker enkelt og greit at denne puten, om ikke annet, kan symbolisere at puter med mønster sørger for personlighet i hjemmet.

Pute med insekter 40x40, 149,- (annonse)

Powered by Labrador CMS