Fem fine: Store speil

Foto: Produsentene

Speil, speil på veggen der...

Publisert Sist oppdatert

Vi er inne i en ny sesong, og det er ingen hemmelighet at høsten og vinteren er synonymt med hjemmetid.

Det å tilbringe så mye tid i hjemmet bidrar også til et ønske om forandring, rett og slett fordi all denne tiden kanskje gjør oss oppmerksomme på nytt potensiale og muligheter i hjemmet. Ikke minst er det deilig med litt forandring. Men før du begynner på store prosjekter med total oppussing, ikke glem at selv de minste ting og elementer kan gi interiøret et løft.

Personlig har jeg alltid vært svak for speil og lamper – spesielt store speil og store lamper. Det er liksom interiørets sko og vesker. Et speil forandrer hele atmosfæren i et rom. Det skaper et blikkfang og bidrar til at rommet føles større. Spesielt i små rom og leiligheter kan speil utgjøre en enorm (nesten magisk) forskjell.

Store speil

Pond XL speil fra Ferm Living, 3569,- (annonse)

Den populære pond-serien fra Ferm Living har utvidet "kolleksjonen" med et organisk veggspeil i XL-størrelse. Dette er like fint som en blikkfang i stuen, som på badet eller i gangen.

Veggspeil fra Moebe (H: 135cm), 4599,- (annonse)

Dette speilet er ganske minimalistisk, og her kommer de fine messing-detaljene godt frem. Det passer perfekt i gangen eller i en garderobe, slik at du kan speile dagens look i helfigur.

Pond veggspeil L fra Ferm Living, 3139,- (annonse)

Det mest populære speilet fra pond-serien til Ferm Living har vært å se på mang en Instagramkonto siden 2019, men jeg er fortsatt ikke lei. Det kan henges både vertikalt og horisontalt, og passer derfor i stort sett alle rom.

Veldig mange former og elementer i hjemmet er preget av hjørner (i kvadratiske og rektangulære varianter), og derfor er det fint å tilføre organiske former der der er mulig – som for eksempel med et speil. Det skaper harmoni og balanse i rommet.

Art deco-inspirert speil fra Nordal (200x100), 7490,-

Jeg er veldig svak for Art Deco, så dette speilet traff meg umiddelbart!

Speil fra Friends & Founders (200x65), 13.095,-

Dette speilet drømmer jeg om til garderoben eller til gangen. Det finnes også i en enda høyere variant, og kan bestilles i både smoked og clear glass. Jeg elsker at speilet er buet i toppen, det gjør at det føles både klassisk og moderne på samme tid.

Powered by Labrador CMS