Vi drømmer om en helgetur til Paris

– Og dette er stedene vi vil besøke!

Publisert Sist oppdatert

Paris-favoritter: Paris er alltid en god idé!

Byen som myldrer av liv og hvor folk sitter ute på gaterestauranter, enten det er januar eller september...

Vi i ELLE-redaksjonen kjenner på både kropp og sjel at en liten tur til Paris, ikke hadde vært så feil akkurat nå. Derfor ba vi ELLE-profil Nnenna Echem tipse oss om sine Paris-favoritter.

Mer Paris: En natt i Paris med Aleksandra Ørbeck-Nilssen

Nnennas Paris-favoritter

Paris er en av mine favorittbyer i Europa! Jeg besøker byen så ofte jeg kan, og har fått meg et par favoritter i La Ville Lumiére (lysets by).

Her bor du i Paris

Jeg har to hotellfavoritter i Paris – Hotel Opera Richepanse og Hotel Parister.

Hotel Opera Richepanse

14 Rue du Chevalier de Saint-George

Dette hotellet er lokalisert i Madeleine-området, som tilhører 1. arrondissement, og er kun et steinkast unna shoppinggaten Rue Saint Honoré, hvor du finner kjente butikker som Louis Vuitton, Hermes, Chanel og verdenskjente Hotel Costes.

Hotel Parister

19 Rue Saulnier

Hotellet er lokalisert i 9. arrondissement, og ligger i gåavstand til Palais Garnier og ikke så altfor langt unna Louvre-museet.

Mine favorittområder i Paris:

Jeg er spesielt glad i å tilbringe tid på cafeer i Le Marais.

Le Marais er nok det området i Paris hvor jeg tilbringer mest tid i. Jeg er som oftest i Paris i sammenheng med moteuken, og så å si alle showrooms er lokalisert her.

Et tips er å ta en dobbelespresso på Café Charlot (38 Rue de Bretagne), hvis du vil spotte en kjendis eller to!

Shopping i Paris

Når det kommer til shopping i Paris, vil du finne flere av de samme butikkene som i Oslos gater, derfor shopper jeg mest vintage i Paris, hvor utvalget er utrolig bra.

Noen av mine favoritter er Thanx God I’m a V.I.P, (12 Rue de Lancry) Free P´Star (61 Rue de la Verrerie) og Episode (12-16 Rue Tiquetonne).

Restauranter i Paris

Loulou

107 Rue de Rivoli

Jeg drar ikke fra Paris uten et besøk hos Loulou. Denne restauranten er lokalisert inne i Louvre-museet og har verdens beste trøffelpasta og pavlova. Må bare prøves!

Carette

https://www.instagram.com/p/B60-ZZ7I44r/

4 Place du Trocadéro

Når det kommer til frokost og lunsj, så er Carette mitt stamsted. Carette finner du på både Trocadero og i Le Marais, men jeg drar alltid til den som er lokalisert på Trocadero. Her får du både god mat og en fantastisk utsikt til Eiffeltårnet.

Ober Mamma

107 Boulevard Richard-Lenoir

Ober Mamma har også blitt et stamsted for meg i Paris og har et godt utvalg drinker, pasta og pizza på menyen. Jeg er spesielt glad i trøffelpastaen og de har et fantastisk utvalg av charcuterie.

Powered by Labrador CMS