Inspirerende gatemote fra New York Fashion Week

Foto: Imaxtree

La deg inspirere av gatemoten fra NY

Publisert Sist oppdatert

Vi lar oss stadig inspirere av gatemoten – det er her man virkelig ser hvilke trender som gjelder gjennom sesongen, og de kommende sesongene. Her er noen av våre favoritt-looks moteuken i New York. Det beste med flere av disse er at trendene veldig enkelt kan styles sammen med ting du allerede har i garderoben.

Gatemote New York Fashion Week 2022:

Etter flere sesonger med korte skjørt, florerte det av voluminøse og elegante varianter under moteuken i New York. Kanskje en idé å ta med seg inn i høstgarderoben? Vi elsker dette grønne skjørtet som er litt ballerina-aktig og ganske «Carrie Bradshaw».

Ved å ha noen statement-plagg i garderoben, som en off-the-shoulder-blazer, har man sikret seg et plagg i garderoben man kan ty til hvis en potensiell kleskrise dukker opp.

Et langt denimskjørt er også uber chic å ha i garderoben da det lett kan styles opp med lekker tweed eller en fin bluse. Det perfekte jobbskjørtet akkurat nå.

Hvorfor ikke bruke en tubetopp til de store dressbuksene på neste fest? Sleng en strikket genser over skuldrene, og man kan gå fra office chic til datenight på null komma niks.

Denne høsten kommer beltene tilbake, og nå drømmer samtlige i ELLE-redaksjonen om et bredt belte à la dette ... Hvor fint til alle våre strikkekjoler?

Cargobukse-trenden er stor akkurat nå, og vi vil gjøre som den norske influenceren Janka Polliani, og style de med en lekker tweedjakke fra Gucci med en magetopp fra Chanel under. Jádore!

Noen ganger er det bare en real dose coolness det man craver – som jentene bak smykkemerket Lie Studio, Amalie og Cecilie Moosgaard. De ser alltid like effortless og superkule ut. Kanskje er det håret, den minimale stylingen eller kanskje bare viben – vi er i hvert fall solgt.

Hørte vi noen si sokker i sandalene? Vel, nå er det sokker i alt fra sandaler til pumps og joggesko. Bruk duoen (sokk og sko) til alt fra en klassisk svart (kort) kjole eller til en preppy school girl look à la Amie Song. Her skal sokkene kompenserer for den korte skjørtelengden.

For en ekstra dose «vavavoom» denne sesongen: Kast både BH, blusen og toppen under partyblazeren. Nå er det virkelig alt eller ingenting.

Litt Gossip Girl og ganske så preppy. Vi elsker hvordan Emili Sindlev styler preppy ruter med en strikket genser og en liten leopardveske. Leken og glad mote på sitt beste!

Hei, trendplagg nummer én denne høsten: Den store skinnkåpen! Style den over delikate blonder eller som her, over en liten magetopp med svarte dansbukser til. Den gir instant coolness på et blunk. Gå innom en vintagebutikk og let deg frem til en liten skatt.

Powered by Labrador CMS