De største høydepunktene fra moteuka i Paris

Sjekk ut våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Fashion Week Paris 2020:

Fashion Week i Paris er over for denne gang. Vi har tatt en titt på alt som bevegde seg på catwalken og gir dere her de største høydepunktene fra visningene i Paris.

De største høydepunktene fra Milano, New York og London

Fashion Week Paris 2020 - De største høydepunktene

BALMAIN

Sexy og figursydd med en dæsj av 80-tallet. Balmain sin kolleksjon imponerte oss ekstra denne sesongen.

Og vi elsker hvordan de har latt seg inspirere av de typiske mønstrede silkeskjerfene i alt fra vesker, gensere og skjørt. Er det lov til å ønske at disse solbrillene var i butikk nå? Og kan vi snakke om de dobbeltspente marineblå frakkene? Vi vil gå med de nå!

ISABEL MARANT

Isabel Marant er seg selv lik, men klarer allikevel alltid å være fornyende og inspirerende. Vi vil gå med høye hvite støvler og genserkjoler, topper med puffermer, baggy bukser og belte i livet, fotside ponchoer, hvite ullgensere med puffermer og fotside teddykåper med belte i livet.

SAINT LAURENT

Skal vi tro Saint Laurent vil den preppy 80-talls stilen med fargesterke plagg, blazere med skulderputer, bluser med knyting i halsen, latex tights og store gullsmykker, bli en sterk trend neste høst.

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney er en dyrevenn og det demonstrerte hun ved å la modeller utkledd som dyr gå ned catwalken.

Ellers digget vi de spisse skoene, rutete jakkene og den minimalistiske tailored looken.

LOUIS VUITTON

Kolleksjonen var inspirert av de utallige tidsperiodene som farger motebildet og handlet om å kle seg uten regler, å kombinere gammelt og nytt og å bli inspirert av både det unike og det arvelige.

Vi så strutteskjørt i kombinasjon med boblejakker/boblevester, lange skinnjakker med fuskepelskrage, stripete dresser, dressjakker uten slag og spanske jakker tyrefektere går med.

Og norske Signe Veiteberg gikk selvfølgelig nok en gang for Louis Vuitton. Det er stas!

Mer fra Fashion Week:

Se bildene fra Chanel-visningen

Slik kledde it-jentene seg for Chanel-showet

Powered by Labrador CMS