11 nye farger for glede, hygge og forfriskning

Foto: Farrow & Ball

Farrow & Ball har lansert 11 nye farger.

Publisert Sist oppdatert

For første gang på fire år har britiske Farrow & Ball lansert 11 nye farger. Denne gangen har de hentet inspirasjon fra the post-pandemic life og øyeblikk av glede, hygge og et ønske om forfriskning.

Flere av fargene er også oppkalt etter aktiviteter mange bedrev under pandemien, som håndarbeid, matlaging og endeløse timer tilbragt i naturen.

Fargene er ment for å gjøre deg mer emosjonelt komfortabel, skape energi og la sansene finne glede i innredningen. Vi kan ikke annet enn å finne frem malekosten!

Se alle fargene her

Bamboozle: Navnet på denne flammende rødnyansen ble opprinnelig brukt for å beskrive piraters bedragerske aktiviteter. Den er full av sjørøverånd, og er perfekt for å tilføre glede i ethvert interiør.

Kittiwake: En ren og kjølig blåfarge som er inspirert av vingene på sjøfugler i det klare solskinnet. Denne fargen minner om Lulworth Blue, oppkalt etter vika i Dorset der man finner mange av disse sjøfuglene.

Eddy: Denne matte grønnfargen er oppkalt etter de virvlende strømmene man finner i et boblebad. Den har en mild tone, men den føles virkelig ikke som en pastell.

Stirabout: Denne varme, nøytrale nyansen med en underliggende gråtone er inspirert av den næringsrike frokost-grøten som har vært så viktig i Irland i århundrer.

Beverly: En ren mellommørk til mørk grønnfarge som har fått sitt navn til ære for et vennlig og sjenerøst medlem av Farrow & Balls team som dessverre ikke er med oss lenger.

Taylor Tack: Denne sjarmerende fargen er den lyseste og mildeste av våre rosafarger, og ligner tråklestingene som brukes i haute couture.

Whirlybird: Denne levende og lekne grønnfargen er inspirert av de papiraktige frøene fra kastanjetrær som lekne naturelskere er så glade i – dem man kan sette på nesen.

Selvedge: Fargen Selvedge er en pålitelig blånyanse som er oppkalt etter det ettertraktede dongeristoffet som ble vevet på en skyttel for å produsere den karakteristiske detaljen nederst på buksebeina.

Templeton Pink: Denne fargen oser av historie, og er utviklet for spisesalen i Templeton House for å stå til de storslåtte Wedgwood-tavlene som er laget for å minnes en tidligere eier.

Hopper Head: Denne fargen er en klassisk kull-aktig nyanse som ligger mellom Railings og Down Pipe, og er inspirert av de vakkert utformede jernbeholderne som ble brukt til å fange opp regnvannet på toppen av et avløpsrør.

Wine Dark: Denne spirituelle fargen er inspirert av nattehimmelen, og er oppkalt etter begrepet Homer brukte for å beskrive havet. Den er perfekt for å skape et intimt rom.

Powered by Labrador CMS