Perfekte smokey eyes

Foto: Imaxtree/Produsentene

Det trenger ikke være så vanskelig å få til!

Publisert Sist oppdatert

Smokey eyes: Her får du en steg for steg-guide på en edgy variant av klassikeren smokey eyes, som er super lett å få til.

Denne looken kan også bygges opp fra en hverdagslook før du skal på fest!

Smokey eyes, eller sotede øyne er en evig klassiker.

Vår skjønnhetsspaltist og infleunser, Helen Bruland vise deg hvordan du får til smokey eyes selv.

Slik legger du perfekte smokey eyes

Steg 1:

Jeg liker alltid å starte med foundation som base før jeg begynner på øynene for å få følelsen av et rent lerret, samt sminke brynene for å ramme inn ansiktet og se lettere hvor jeg skal legge skyggen.

CC krem fra It Cosmetics, kr 365.​

Sminke­koster fra MAC Cosmetics, kr 475.​

Steg 2:

Start med en myk eyeliner eller krembasert liner og legg den rundt øynene dine og på våtkanten oppe. Legg mindre mengde produkt nærmest øyekroken og mer langs ytterkanten. Dra den gjerne litt ut fra øyet for en mer dramatisk look. Denne trenger ikke å være pent lagt siden du skal smudge/blende den ut. Blend godt og legg på en runde til hvis du ønsker mer pigment.

Eyeliner fra Lancôme, kr 200// Eye & Brow Maestro fra Giorgio Armani, kr 280.

​Steg 3:

Nå vil du ha en dus liner-skygge rundt øyene og du kan bygge på med en skygge som du skal legge på hele øyelokket og under. Bruk en krembasert skygge eller vanlig øyeskygge.

Bruk en flat kost og plasser produktet med trykkbevegelse og bytt ut kosten med en blende-kost når du blender ut kantene. Blend ut fra øyet. Avslutt øyesminken med maskara.

Long wear cream shadow fra Bobbi Brown, kr 285 pr stk// Couture øyenskygge-palett fra YSL, kr 520.​

​Steg 4:

Rydd eventuell søl og dryss fra skyggen på huden under øyet og legg concealer. Varm opp ansiktet med en blush og gloss eller leppestift i en nude farge for å holde fokuset på øyene.

Illuminating Face Pallett fra Oribe, kr 680.​

Powered by Labrador CMS