Evin Ahmad fra Snabba Cash: – Jeg skammet meg over huden min

Foto: Andreas Öhlund

Dette forandret alt!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hudhelse.

Evin Ahmad er et av Sveriges største stjerneskudd, og mange kjenner henne som Leya i storsuksessen Snabba Cash. At hun har kjempet en lang kamp mot akne og uren hud, er det derimot ikke så mange som vet. Redningen ble et skreddersydd kremprogram, fra ZO Skin Health, som har forvandlet Evins hud.

– Å ha dårlig hud ble en del av meg, og litt etter litt begynte jeg å gjemme meg bort. Jeg brukte store skjerf og gensere med høy hals for å skjule huden min. Jeg orket ikke at noen skulle se hvor dårlig den var, forteller skuespilleren.

Hudutfordringer kan påvirke hverdagen

For Evin Ahmad ble det å ha akne og uren hud en del av henne.

– Min mor har alltid sett helt fantastisk ut, og har en helt nydelig hud. Alle i min familie har veldig flott hud, og det er ingen som har hatt problemer med akne eller urenheter. Jeg følte meg veldig alene i det, forteller Ahmad

– Da jeg var tenåring tok mamma meg med til hudpleier og etter hvert til hudlege. Jeg gikk periodevis på sterke medisiner, og det hjalp en del, men jeg ble aldri helt bra. Jeg er så glad for at det faktisk finnes hudleger som tar akneproblematikk på alvor, og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk god hjelp. Jeg vil oppfordre alle andre som opplever hudproblemer å ta det på alvor, for det er hjelp å få, sier hun.

Da hun begynte på skuespillerutdannelsen i Stockholm ble det også tidvis mye verre. Dette tror Ahmad handler om en utrolig stresset periode med svært mye press.

– Og mens jeg utdannet meg til å bli skuespiller, ble jeg mer og mer selvopptatt og så meg mye i speilet. Jeg ble så lei meg av det som møtte meg. Å ha store hudutfordringer gjør noe med deg, det gjør noe med selvfølelsen din, fortsetter hun.

Veien videre med riktig og skreddersydd hudpleie

Ifølge Evin var det ingen som kommenterte eller sa noe om huden hennes.

– Jeg tror heldigvis veldig mange så forbi min akne. De fleste så at det var jeg, Evin, som var der, til tross for min urene hud.

Men for meg og min selvtillit var det kjempetøft, forteller den svenske skuespilleren. Det var på en middag for ikke så veldig lenge siden Evin ble anbefalt å teste ZO Skin Health.

– Jeg hadde prøvd alt, og var ganske skeptisk. Jeg hadde på mange måter forsonet meg med huden min, og at den var sånn. Jeg var usikker på om den noen gang kom til å bli bra.

Men da Evin kom i kontakt med hudpleier Sandra Webjörn skiftet hun raskt mening.

– Sandra reddet huden min, stråler hun.

Konkret plan gir resultater

I dag har hun en hud som mange vil misunne henne. Den er fresh, glødende og helt aknefri. Men slik som mange andre som har hatt store utfordringer med akne, sliter hun fortsatt med arr. Dette skal også behandles med ZO Skin Health produkter.

For Evins hudpleier har det vært svært viktig å begynne i riktig ende. Det betyr at huden må bli sterk og stabil slik at den tåler produktene som virkelig gir en endring i hudstrukturen.

Mange av klinikkene som fører ZO Skin Health-produkter samarbeider dessuten med noen av de fremste hudlegene i verden. Så ved å bruke riktige produkter, samtidig som en hudlege alltid er tilgjengelig, får du en helhetlig behandling, uansett behov.

For Evins hud er viktigheten av å bruke ZO Exfoliating Cleanser, ZO Dual Action Scrub og ZO Oil Control Pads enorm, ifølge hudpleieren hennes. Disse produktene renser huden, fjerner døde hudceller, stabiliserer huden og fjerner talg. Samtidig bidrar de til å øke opptaket av andre produkter, og gi bedre resultater av kremer hun påfører etterpå.

Videre tilførte Sandra ZO Daily Power Defense og ZO Rozatrol til morgenregimet hennes for å styrke og stabilisere hudbarrieren. Solbeskyttelse påføres hver dag året rundt.

Siden Evin fortsatt sliter med arr etter mange år med mye akne, er ZO Wrinkle & Texture Repair et av produktene som virkelig gir resultater på hennes hud. Den bruker hun om kvelden, og den er alfa omega for målrettet å jobbe med hudstrukturen slik at den blir jevn, klar, og på sikt har minimalt med synlige arr.

– På et tidspunkt trodde jeg ikke huden min noen gang skulle bli bra, sier Evin Ahmad.

Viktigheten av å få et skreddersydd kremprogram

Det aller viktigste du kan gjøre for huden din er å investere i en konkret plan med skreddersydde produkter, for ditt behov og din hud. Det kan være lurt å se på hudpleieproduktene fra ZO Skin Health som en verktøykasse med produkter som settes sammen på ulik måte avhengig av hva slags hudutfordring du har. Enten du har grov hud med store porer og kviser, ujevn hudfarge, rynker og linjer eller sensitivisert hud, finnes det produkter som kan hjelpe deg til å få drømmehuden. Men det krever dedikasjon og det tar litt tid.

– Men det er SÅ verdt det! Jeg kan ikke se for meg noen andre produkter til min hud, og jeg er så lykkelig for at jeg endelig har funnet noe som faktisk fungerer, avslutter Evin Ahmad.

ZO Wrinkle+Texture Repair

Forny huden med potent retinol. Denne kremen bidrar til hudfornyelse, forbedre fine linjer og rynker og gi en jevnere hudtekstur. Som en ekstra bonus får de fleste en flott glød.

ZO Exfoliation Accelerator

Med et 10% glykol- og melkesyrekompleks fjerner den døde hudceller som tilstopper porer og gjør huden gusten. Den bidrar til å øke effekten av andre kremer og gi en bedret hudtekstur. Antiinflammatoriske ingredienser roer ned en svekket hud.

ZO Daily Power Defense

Styrker huden og gir en sunnere hudbarriere. En hel bukett med antioksidanter beskytter mot frie radikaler. Spesielle DNA reparerende enzymer bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing.

ZO Dual Action Scrub

Fjerner døde hudceller, løser opp overflødig talg og bryter ned bakterier som kan forårsake kviseutbrudd. Samtidig tilføres fuktighet og ZO sitt antioksidantkompleks som nøytraliserer frie radikaler.

ZO Oil Control Pads

Effektive pads med 2% salisylsyre som fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og redusere store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.

For nærmeste ZO klinikk, se www.hudhelse.com

Powered by Labrador CMS