Er hun den nye dama til Brad Pitt?

Publisert Sist oppdatert

Brad Pitt ble observert hånd i hånd med denne blonde skjønnheten i helgen. Er det en ny Hollywood-romanse på gang?

"De klarte ikke holde hendene unna hverandre"- Sienna Miller og Brad Pitt ble observert sammen på Glastonbury`s VIP-etterfest natt til søndag.

Og dette kun to måneder etter at det sist gikk rykter om at det var noe mellom de to.

Les også: 5 inspirerende festivalantrekk

I helgen gikk Glastonbury-festivalen av stabelen i England, og festivalen som er kjent for å kjendis spekket, skuffet ikke denne gangen heller. Både Johnny Depp, Cara Delevigne, og Alexa Chung var tilstede under festivalen.

Men de som tok mest oppmerksomhet var nok allikevel Brad og Sienna.

Brad Pitt koste seg på festival med blant annet skuespiller Bradley Cooper. Mens Sienna Miller som er kjent for å være litt av en festløve, ankom festivalen i helikopter sammen med kjendisvenninnene Poppy Delevigne og Jessica Hart.

Foto Instagram @siennathing

Forsvant sammen:

Ryktene skal ha det til at de hang sammen hele kvelden og at det virket som det var alt annet enn bare vennskap de imellom.

"De virket interessert i å komme seg unna nysgjerrige øyne og flyktet med en vennegjeng inn på et privat festområde. De var helt uadskillelige mens de stod og ventet på å gå inn" - kan skuelystne festivalgjengere rapportere.

"Etter fem minutter kom de ut igjen fordi festen var over. Bradley Cooper dro hjem, mens Brad og Sienna dro tilbake til festivalområdet arm i arm. "

Og det er ikke første gang det svirrer rykter rundt skuespillerne Brad og Sienna, for to måneder siden måtte Sienna Miller gå offentlig ut og avkrefte ryktene om at det var en romanse mellom de to. Men dette var mens Brad fremdeles var gift med skuespiller Angelina Jolie. Nå som kjekkasen offisielt er singel og ledig på markedet, har kanskje pipa en annen lyd?

Brad Pitt har i våres regissert en film hvor Sienna Miller spiller en av hovedpersonene. Dette er utvilsomt ikke siste gang vi ser stjerneduoen sammen!

Kilde: The Daily Mail.

Powered by Labrador CMS