Vårshopping: Eplegrønne favoritter

Foto: Instagram @alannanicolex/produsentene

Vi har dilla på alt som har med grønt å gjøre om dagen – også bokstavelig!

Publisert Sist oppdatert

Denne deilige vårmåneden har vi grønt fokus her på elle.no. I ukene fremover vil vi ha litt mer fokus på grønnere valg i hverdagen. Med det følger også fokus på vår favorittfarge akkurat nå: eplegrønn!

Eplegrønn mote

Vi så allerede tendenser til at it-fargen eplegrønn ville kapre motebildet i starten av 2021. Vi er på ingen måte lei oss for at det er akkurat denne livlige og friske fargen som er et "must have" i vårgarderoben akkurat nå. Det tilhører sjeldenheten at vi ikke ser enten grønne plagg eller tilbehør blant fashionistaer på sosiale medier, eller i gatene om dagen.

Trenden er å sprite opp antrekket med enten en grønn dressbukse til en stripete genser, eller en eplegrønn blazer til et beige antrekk. Det er også et stort fokus på grønne tilbehør som blant annet vesken, The Mini Jodie, i eplegrønn fra Bottega Veneta – vi tør vel påstå nå at det er årets it-veske?

Vi vil style det grønne med fargepaletter som beige, blått og hvitt. Er du ekstra glad i farger, style gjerne eplegrønne plagg sammen med andre fargerike paletter som gult og rødt. Man kan såklart også style lag på lag med grønt. Vi (og vi er nok umulig alene) kan nesten ikke vente til neste brunsj eller sammenkomst hvor vi kan ta på oss eplegrønne favorittplagg!

Slik kan du style fargen

Vi har samlet en liten dose Instagram-inspirasjon til hvordan eplegrønne plagg kan styles. Vi har også plukket ut 8 grønne favoritter som står høyt på vår ønskeliste.

Alanna Doherty i sin lekre frakk i eplegrønn fra Staud.

Maria de la Orden i en vårlig bluse fra det populære fargerike motemerket, La Veste.

ELLE-Caroline i varm og fresh strikkegenser fra Munthe.

Tine Andrea spriter opp antrekket med den eplegrønne it-vesken fra Bottega Veneta.

Shopping: 8 eplegrønne favoritter

Veske fra Bottega Veneta/Net-a-porter, kr 49 974.

Grønne dressbukser fra Arket, kr 990 (annonse)

Grønn strikkegenser fra Munthe, kr 2304.

Pumps fra Bottega Veneta/Net-a-porter, kr 8497.

Tweed-lignende vårjakke fra Zara, kr 449.

Lang sommerlig kjole fra Zara, kr 279.

Boots fra Arket, kr 2250 (annonse)

Blazer fra Arket, kr 1500 (annonse)

Powered by Labrador CMS