Stilprinsessen fyller 40

Foto: @dukeandduchessofcambridge/ Paolo Roversi.

Derfor elsker alle stilen til Kate Middleton.

Publisert Sist oppdatert

Hun blir hyllet som folkets prinsesse og nåtidens Lady Diana. Kate Middleton sin stil er og blir et hot samtaleemne.

Kate, hertuginne av Cambridge fylte 40 år 9. januar og det ble i den anledning offentliggjort tre glamorøse portretter av stilprinsessen, som fortsetter å inspirere oss med sin elegante og klassiske stil.

Foto: @dukeandduchessofcambridge/ Paolo Roversi.

Portrettene av hertuginnen er det fotografen Paolo Roversi som står bak. Bildene skal være del av den permanente kolleksjonen til The National Portrait Gallery.

Kjolene Kate har på seg på bildene, ble valgt av sjefdesigner hos Alexander McQueen, Sarah Burton, som også designet Kates bryllupskjole i sin tid.

Kate Middleton stil: Nåtidens Lady Diana

Foto: @dukeandduchessofcambridge

Det er få ganger antrekkene til hertuginnen slår feil. Være seg en filmpremiere eller et offentlig arrangement hun representerer, er hun alltid like elegant og tidløs antrukket.

Og det er nok derfor hun blir så godt likt for stilen sin. Kate mestrer nemlig det å være både trendbevisst og klassisk kledd på en perfekt måte.

Vi virkelig elsker gullkjolen hun bar under gallapremieren av den nye Bond-filmen i London i september.

Prinsessen er god på å gå med britisk design, denne kjolen er signert den britiske motedesigneren Jenny Packham.

Foto: Getty Images.

Vi elsker spesielt sko-valgene til hertuginnen, som alltid er like on point. De spisse pumpsene hun ofte bærer til offentlige arrangementer, har blitt en del av prinsessens varemerke. Og hun er ofte å se i figursydde drakter og frakker, noe som passer prinsessen perfekt.

Kate velger ofte plagg med et skjult budskap, og har under flere anledninger latt seg inspirere av sin svigermor prinsesse Diana. Denne lekre røde drakten er signert den franske designeren Catherine Walker, som ofte stod bak mange av Dianas antrekk. Walker designet blant annet kjolen Lady Diana ble gravlagt i.

Foto: Getty Images.

Kate går ofte kledd i kjoler og skjørt med belte i midjen og liker bluser med knytesløyfe. Prinsessen er også god på å kle seg sporty, men på en glamorøs måte. Hun blir aldri kjedelig!

Foto: Getty Images.

Vi liker spesielt godt Kates positive utstråling og selvtillit. Prinsessen er god på å være folkelig, og smilet hennes er aldri langt unna. Her med hertuginnen av Cornwall, Camilla Parker Bowles og dronning Elisabeth.

Les også: Kate Middleton har lagt ut sin første Instagrampost

Powered by Labrador CMS