Prinsessen – En tårevåt skildring!

Prinsessen

Ny dokumentarfilm om prinsesse Diana som virkelig er verdt å se!

Publisert Sist oppdatert

Prinsessen – et must å se på kino nå!

Denne dokumentarfilmen er en nydelig trist, ekte og følsom skildring av livet til prinsesse Diana fra hun for første gang kom i offentlighetens søkelys, til hun tok sine siste steg inn i en ventende bil utenfor Hotel Ritz, som førte henne rett i døden.

Prinsessen viser scener fra livet hennes som ikke har blitt vist før, og danner virkelig et bilde av hvordan livet hennes egentlig var.

Les også: Prinsesse Diana ble for alvor et moteikon med denne kjolen

Prinsessen

Dette er en film om prinsesse Dianas oppsiktsvekkende liv og død, fortalt eksklusivt gjennom arkivmateriale.

I denne kritikerroste dokumentaren følger vi hennes kamp mot det konstante, overveldende, og ofte invaderende rampelyset hun aldri unnslapp.

Prinsesse Diana er fortsatt en av tidenes aller mest fotograferte kvinner, og hennes turbulente forhold til Prins Charles, og alt som fulgte med, var tabloidpressens favoritt-emne gjennom nesten to tiår, som skapte overskrifter omtrent daglig.

Helt fra hennes første møte med prinsen og til langt etter hennes tragiske og alt for tidlige død 31. august i 1997.

PRINSESSEN forsøker å kaste nytt lys over historien om ekteskapet mellom Diana og Charles ved kun å bruke arkivlyd- og foto fra 80- og 90-tallet, og bringer på denne måten publikum tilbake til disse æra-definerende hendelsene da de faktisk skjedde, og skaper en følelse av å oppleve det hele på nytt, her og nå. Prinsesse Dianas tragiske død, delvis forårsaket av en paparazzi-biljakt, var et øyeblikk for refleksjon for det offentlige og mediamonsteret det mater. Men nesten 25 år etter Prinsesse Dianas død fortsetter vi å reflektere over skandaler som involverer det britiske monarkiet, og spør oss selv; har ting egentlig forandret seg etter alle disse årene? Filmen kan både streames og ses på kino – Sjekk ut fullt program her!
Powered by Labrador CMS