Annonse

Endelig lanseres Elemis hos Beth's Beauty: Oppdag brandets signaturbehandling og bestselgende serie

Avansert hudpleie, aromaterapi og ekte spafølelse – det blir nesten ikke bedre. 

Publisert Sist oppdatert

Hudpleie og velvære går hånd i hånd, og det er ingenting som er bedre enn produkter som både er effektive og velduftene. Opplevelsen av å bruke et hudpleieprodukt skal gjerne også vekke andre sanser, og her er Elemis helt unike. Hudpleiemerket ble grunnlagt i London i 1989, og er i dag kjent for sitt fokus på aromaterapi og helse, hvor produktene er fremstilt av naturens beste materialer ved hjelp av teknikker som skaper gode og effektive produkter.

Mange har allerede ett eller flere Elemis-produkter i baderomshyllen – det selges faktisk en Pro-Collagen Cleansing Balm hvert 10. sekund på verdensbasis – men nå kan du også få den totale Elemis-opplevelsen på Beth's Beauty i Oslo.   

Elemis x Beth's Beauty 

Beth’s Beauty tilbyr det aller beste innen skjønnhet og velvære. og har totalt seks salonger i Oslo og Bærum, samt to medisinske klinikker: Beth’s Medispa. Beth’s Beauty har dyktige og kvalifiserte hudterapeuter som kan gjennomføre fantastiske behandlinger, tilpasset ethvert behov. Vi tok en prat med en av hudterapeutene hos Beth's Beauty, Maria, om Elemis, som de nå tilbyr i alle salongene. 

– Hos Beth's Beauty er vi opptatt av det beste, og Elemis er et trygt merke som både vi og våre kunder stoler på. Det er et unikt merke som har vunnet mange priser for sine fantastiske dufter og konsistenser, og produktene er i tillegg klinisk dokumenterte. 

Flere produkter fra Elemis sin Pro-Collagen-serie.

Aromaterapi i en stressende hverdag

Produktene fra Elemis har helt unike dufter og konsistenser, og hver påføring gir en følelse av ro – som vi alle trenger i en travel hverdag. Den aromatiske tilnærmingen er en av de viktigste grunnene til at Elemis skiller seg ut fra andre brands hos Beth's Beauty, sier hudterapeuten: 

– Aromaterapi er den del av merkets arv og filosofi, og dette skiller seg veldig ut fra det vi liker å kalle «det medisinske». De har stort fokus på velvære og ritualer, noe som gjør at behandlingene deres utføres helt likt uavhengig om du er på Beth’s Beauty i Oslo eller House of Elemis i London.

Pro-Collagen-serien

Den bestselgende serien, Pro-Collagen, inneholder marine alger, spesielt utviklet for Elemis. Ifølge hudterapeuten er komplekset satt sammen av en hel regnbue av alger – og det er spesielt én alge som skiller seg ut.  

– Alger er små kraftstasjoner for næring som gir fuktighet og bedre fasthet, samtidig som det gjør huden mer motstandsdyktig. Her må jeg trekke frem algen Padina Pavonica som ble funnet av en dykker over baugen av et skipsvrak, og treverket var helt intakt og konservert. Padina reduserer aldringstegn i huden ved at den forbedrer kollagen og elastin, og i tillegg gir mye fuktighet og gode mineraler til huden – som igjen bidrar til en bedre cellefornyelse.

Elemis sin Pro-Collagen Cleansing Balm, som også er hudterapeut Maria sin favoritt.

Bestselgere 

Pro-Collagen-serien består av en rekke bestselgende produkter, blant andre: Pro-Collagen Marine Cream (med og uten SPF30), Pro-Collagen Cleansing Balm (som nevnt over) og Rose Cleansing Balm. Alle disse produktene kan kjøpes på nett eller i en Beth's Beauty-salong. 

Dobbelrens med Elemis 

I ELLE maser vi mye om at det er viktig med dobbelrens om kvelden. En dobbelrens-rutine består av to steg, hvor man først renser huden med et oljebasert produkt, før man avslutter med en vannbasert rens tilpasset hudtype og/eller tilstand. 

– Tenk at første gangen du renser ansiktet så renser du bort dagen, mens gang nummer to renser du huden, sier hudterapeuten. 

– Uansett om du ikke har brukt sminke den dagen, så utsettes huden for forurensing og ytre stress. Første gang du renser fjerner du solkrem, sminke, smuss, osv. Andre runde får du renset dypere ned i porene hvor rensen faktisk jobber aktivt. Dette vil igjen gjøre at produktene dine klarer å jobbe dypere i huden. Dobbelrens trenger ikke være så komplisert. Det betyr bare at du må rense to ganger etter hverandre, noe som kan gjøres med samme rens om du har en favoritt, eller to forskjellige om du er glad i forskjellige konsistenser og dufter i rutinen din.

Det aller første steget i Elemis sin behandling er rens av øyne, lepper og huden.

Hvilke produkter egner seg til dobbelrens?

Pro-Collagen Cleansing Balm er en superfavoritt for mange som det første steget i en to-stegs-renserutine. Den har en fløyelsmyk konsistent og dufter helt himmelsk. 

– Pro-Collagen Cleansing Balm er en favoritt hos oss med god grunn, sier hudterapeuten. 

– Det er en 3-1 rensebalm som virker dyptrensende, mykgjørende og nærende. Den kommer i tre ulike dufter som er helt magiske, noe som gjør det like vanskelig å velge hver gang. Rensen funker for alle hudtyper og for alle aldre, og gir det lille ekstra til de med ekstra tørr hudtype da den kan brukes som en nærende ansiktsmaske to ganger i uken.

Som det andre steget anbefaler hudterapeuten Pro-Collagen Energising Marine Cleanser.  

– Cleansing-balmen masseres på tørr hud og smelter bort selv heavy make-up og etterlater huden myk og smidig. Pro-Collagen Energising Marine Cleanser påføres fuktet hud, virker lett eksfolierende og gir en nydelig glød. Med denne duoen føles huden fuktet og superclean.

Elemis-ansiktsbehandlinger

Elemis sine globalt anerkjente ansiktsbehandlinger bruker berøring som et effektivt verktøy som myker opp og forbereder huden til å motta aktive ingredienser. Denne unike kombinasjonen av eksperthender og de effektive produktene gir en velværeopplevelse og sansereise for huden, sinnet og kroppen som resulterer i en strålende sunn hud.

En beroligende avslutning på behandlingen. Dette er en av Elemis sine ritualer.

ELEMIS signaturbevegelse «Prayer», gir en unik velværeopplevelse og gjør at behandlingene skiller seg ut fra andre ansiktsbehandlinger. Dufter og teksturer stimulerer sansene, massasje for ansikt/øyne, skulder/nakke, armer og hodebunn forsterker effektiviteten samtidig som hver behandling blir tilpasset din huds spesifikke behov.

Elemis Pro-Glow Smooth

Forbedrer hudens fasthet og gir en løftende effekt   

I videoen tar hudterapeuten deg gjennom behandlingen Pro-Glow Smooth, som er signaturbehandlingen til Elemis, med produkter fra hovedserien Pro-Collagen.

Pro-Glow Smooth er en anti age-behandling som reduserer fine linjer og rynker, strammer og glatter ut, og tilfører masse fuktighet til huden. Behandlingen inkluderer massasje for ansikt, øyne, hånd og arm, hodebunn, nakke og skuldre. Og resultatet: En helt fantastisk glød. 

Behandlingen utføres med den bestselgende serien fra Elemis, Pro-Collagen, og er – i tillegg til å stramme opp huden – en avslappende sansereise som etterlater et friskt og glødende resultat. Massasjen kan utføres på 50 minutter, som inkluderer massasje for ansikt, øye, hånd/arm og hodebunn, eller 30 minutter som inkluderer nakke- og skuldermassasje.

Elemis sin Elemis Ultimate Peel-Off Mask. Peeling og eksfoliering gir hudfornyelse, reduserer pigmentering og fjerner døde hudceller.

Hvor ofte kan du ta behandlingen? 

Her finnes det ingen fasitsvar. Behandlingen kan gjennomføres et par ganger i året for glød og vedlikehold, eller hver andre uke som en kur på 4–6 behandlinger. Det vanligste er hver 4-6 uke.  

Hvem passer Pro-Glow Smooth for? 

Behandlingen er for alle som ønsker en anti-age-behandling som gir fukt, glattere og friskere hud, og ikke minst for de som ønsker en ekstra avslappende opplevelse. Den kan tilpasses hudens behov – og kan i tillegg spesial-tilpasses gravide. 

Powered by Labrador CMS