Annonse

En oppfriskende start på året  

Har du lyst på en liten avkobling, oppfriskning, eller rett og slett bare en ny rutine nå som et nytt år er i gang? Da er Beth’s stedet for deg.

Publisert Sist oppdatert

Annonsesamarbeid med Beth's. 

I over tretti år har Elisabeth Lein Oksvik drevet Beth’s Beauty – landets ledende aktør innen velvære og skjønnhet – sammen med et dyktig team av profesjonelle behandlere. Beth’s Beauty tilbyr det aller beste – og ikke minst nyeste – innen produkter og behandlinger, og har seks salonger i Oslo og Bærum, samt to medisinske klinikker: Beth’s Medispa.

Alle terapeutene hos Beth’s Beauty er kvalifiserte med godkjent utdannelse innenfor hud, ansikt, kropp, hår og negler, og kan dermed bistå med en rekke fantastiske behandlinger innenfor disse kategoriene. 

Bor du ikke i nærheten av en Beth’s Beauty-klinikk? Ikke vær redd! På beths.no betjener de kunder fra hele Norge, og kan også bistå med profesjonell hjelp og veiledning gjennom sine sosiale medieplattformer.

Les mer på beths.no eller besøk din nærmeste Beth’s Beauty-klinikk for mer informasjon om behandlinger og tilbud som passer deg og dine behov.

Hos Beth's Beauty får du også kjøpt den reparerende, fuktighetsgivende og beskyttende kremen, SOS Repair. Den har en lett konsistens, trekker raskt inn og passer til alle hudtyper – et perfekt produkt å bruke i vinterkulden. 

Beth’s Medispa

Beth’s Medispa er en av landets ledende medisinske klinikker innen blant annet kosmetisk hudpleie og dermatologi. Alle behandlingene på klinikkene blir utført med den beste faglige kompetansen innen medisinsk hudpleie, og i god kommunikasjon med pasienten gir behandlerne profesjonell og individuell vurdering – i tillegg til forslag til behandling. 

Det medisinske teamet hos Beth’s Medispa tilpasser ulike hudpleieprogram for tilstander som akne, solskader, pigmentforandringer, aldrende hud og ulike hudsykdommer.

Les mer om Beth's Medispa her. 

Topp 3 behandlinger på Beth's

Hos Beth's finnes det et bredt utvalg av behandlinger (les mer om behandlingstilbudene her), og under kan du lese mer om de aller mest populære. 

Beth's Medispa Skin Functional

Skin Functional er sammensatt av fem nøye utvalgte trinn, som alle bidrar til å redusere hudens aldringsprosess. Behandlingen blir skreddersydd til hver enkelt person basert på alder, hudtype og preferanser om nedetid.

Beth's Medispa spesialtilpasset laser 

En laser brukes til å behandle ulike hudutfordringer på en effektiv og skånsom måte. Ved hjelp av laserens ulike styrker og funksjonalitet kan terapeutene på Beth’s Medispa hjelpe deg med et skreddersydd behandlingsløp, tilpasset akkurat deg og din hud. 

Lasere brukes blant annet for å behandle pigmentforandringer, redusere synlige solskader, porer, acne, sprengte blodkar og arr, redusere betennelse og rødhet i huden, samt forbedre hudens tone, tekstur og spenst, og mye mer. 

Beth’s Beauty Winter Rescue Treatment 

For deg som ønsker ren avslapning og velvære i vinterkulda, er Beth’s Beauty Winter Rescue Treatment for deg. Den eksklusive behandlingen inkluderer rens, peeling og maske, samt ansiktsmassasje. Huden vil føles mykere, med en fantastisk glød.

Les mer på beths.no. 

Powered by Labrador CMS