Supermodellens beste beautytips

– Det er viktig å ikke slurve med renserutinene!

Publisert Sist oppdatert

Emma Wiklund: Tidligere var hun modell og nå er hun også gründer innen hudpleie.

Hun deler sine beste skjønnhetstips- og triks med deg:

– Mitt beste råd for en sunn og fin hud er å sove nok. Og ikke slurve med å rense huden. Mange bruker masse tid på å sminke seg, men nesten ikke noe tid på å fjerne den. Bruk oljerens, en vannbasert rens og toner. Jeg er fan av K-beauty-rutinen. Det er ikke noe poeng i å bruke masse penger på dyre kremer om de ikke klarer å trenge ned i huden og gjøre det de skal.

Emma var en av de hotteste modellene på 90-tallet. Her fra innspillingen av musikkvideoen Too Funky med George Michael i 1992.

Emma Wiklunds beauty-favoritter

– Jeg lærte tidlig i min karriere som modell hvor viktig det er å ikke slurve med hudpleierutinene. Å rense huden både morgen og kveld, peele en til to ganger i uka og godt med fukt hver dag, er alfa og omega for en sunn og fresh hud. Og så bruker jeg solbeskyttelse daglig.

Crème Lavante au Citron fra Christophe Robin, kr 439.
– Håret mitt er typisk skandinavisk. Litt tynt og ganske skjørt. Ettersom jeg trener ofte, vasker jeg håret nesten hver dag, og vil derfor bruke milde produkter. Min favorittsjampo kommer fra en gammel kamerat av meg fra da jeg bodde i Paris, Christophe Robin. Hans Crème Lavante au Citron er en deilig duftende rengjøringskrem, som fungerer som både sjampo og en pleiende maske om man lar den sitte en stund. Når det kommer til styling, klarer jeg meg ikke uten den klassiske Elnett-hårsprayen, som gir godt hold og er lett å børste ut.
Dual Perfection Concealer fra Jan Thomas, kr 249. – I min sminkepung vil du alltid finne en concealer fra merket til min gode venn Jan Thomas. Den er ikke for tykk, og virker farge-nøytraliserende på en naturlig og fin måte. Palette Essentielle fra Chanel, kr 560. – Jeg kjøpte også akkurat Palette Essentielle 175 Rose Naturel fra Chanel. Den inneholder både en kremet concealer, highlighter og rouge/leppefarge. Treatment Super Balm fra Emma S, kr 119 (annonse) – I veska mi finner du minst ett eksemplar av Emma S. Treatment Super Balm. En superkrem som inneholder naturlig voks og oljer fra blant annet havre, raps og solrose. Perfekt å bruke på tørre lepper, neglebånd og andre steder.
Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Creme fra Estée Lauder, kr 595 (annonse) – Jeg sminker meg nesten hver dag, men bruker ikke så mange produkter. En fresh hud er det viktigste, synes jeg, og om huden har det bra behøver den ikke mye sminke. Jeg bruker nesten bare kremprodukter og styrer unna pudder. I hverdagen kjører jeg Estée Lauders CC-krem, Laura Merciers Secret Camoflage Concealer, litt kremrouge i kinnene og brun maskara. Creme Cheek Colour fra Laura Mercier, kr 320 (annonse) Choco fra Sweed Lashes, kr 149 (annonse) – Til fest sminker jeg meg ganske likt, men bruker litt mer. Har jeg tid, setter jeg på et par enkle løsvipper fra Sweedlashes.
Powered by Labrador CMS