Dette får Emma Roberts til å føle seg levende

Emma Roberts om balanse, skjønnhet og sitt spesielle forhold til parfyme.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hugo Boss.

Emma Roberts har allerede gjort seg bemerket som skuespiller gjennom blant annet American Horror Story, Nancy Drew, Ugly Dolls og Scream Queens, og i fjor inngikk hun en stor avtale med Hulu om å produsere adapsjoner av bøker til TV-serier for strømme-tjenesten. Første serie ut er Tell Me Lies, basert på boken med samme navn, skrevet av Carola Lovering. Med andre ord har Roberts mange jern i ilden, og har på sine 29-år etablert en imponerende karriere.

Nå er Roberts også en av stjernene som fronter Hugo Boss nye parfyme, Alive, som hyller kvinner som tør å gjøre dristige trekk. Med Alive vil Hugo Boss feire lykke og spontanitet, på lik linje med dedikasjon og fokus. Alive er en moderne, feminin, og oppløftende duft som etterlater god energi. Den minner oss på at vi må leve livet til det fulleste hver dag og finne vår egen vei.

Alive, 50 ml, 855 kr

Hugo Boss Alive kommer i både Eau de Parfum og Eau de Toilette, og har oppløftende toppnoter av eple og plomme, og jasmin som hjertenote for å fremheve feminitet. Trenoter og vanilje skaper kontrast og tilfører duften trygghet og selvtillit. Med denne duften vil Hugo Boss inspirere kvinner til å omfavne nuet og føle seg levende.

Men hva skal til for at Emma Roberts føler seg levende? Hva er hennes forhold til parfyme, beste skjønnhetstips, og hva mener hun at gjør kvinner vakre? Les intervjuet med den inspirerende skuespilleren og produsenten her!

Intervju: Emma Roberts

Hva er ditt forhold til parfyme?

– Jeg har et sterkt forhold til parfyme, fordi gjennom parfyme kan du forandre både stil og personlighet. Tidligere har jeg valgt ut ulike parfymer for hver rolle jeg har spilt. Så bruker jeg den duften under hele innspillingen, uansett om det er en TV-serie eller en film. Det er utrolig gøy og virkningsfullt, fordi det hjelper meg med å komme inn i karakter.

Fortell om ditt beste duft-minne?

– Mine beste duft-minner handler om de ulike assosiasjonene tilknyttet hver duft. Det er for eksempel en helt spesiell duft som moren min bruker, som minner meg om henne. Det er også konkrete dufter som jeg brukte da jeg bodde i London som nå minner meg om byen.

Når føler du deg mest levende?

– Når jeg reiser. Jeg elsker å reise, og jeg tror den følelsen man får når man ankommer et nytt sted ikke kan beskrives som noe annet enn nettopp levende. Muligheten til å møte nye mennesker, prøve nye ting og ta inn nye omgivelser gir meg energi.

Legger vekk mobilen

Hva er ditt beste råd til andre kvinner som ønsker å gjøre noe stort?

– Jeg tror det starter med å være autentisk og finne ut av hva som gir deg noe, og hva din lidenskap er, og deretter være selvsikker nok til å gå for det. Når noe kommer fra et genuint sted føler jeg meg trygg på at det ikke vil feile, fordi det ligger en sannhet og lidenskap i bunn.

Hvordan finner du balansen mellom jobb og privatliv?

– Jeg prøver å holde meg unna elektronikk. Jeg tror det er lett å la seg fange av telefonen og Instagram, og glemme å sette av tid til seg selv, og oppleve livet sammen med andre. Vi lever såpass store deler av livet foran en skjerm, at jeg tror det er viktig å ha meningsfulle samtaler med andre. Det er noe man rett og slett noe må skape rom for. Jeg føler at det er så lett å si at man ikke har tid, men jeg tror det handler om å skape tid for det som er viktig, slik at vi får balanse i livet.

Hva gjør kvinner vakre?

– Jeg synes det er noe vakkert over en kvinne som kan gå inn i et rom, føle seg selvsikker, by på godt humør, og gjennom det – løfte hele stemningen. Den vakreste kvaliteten en kvinne kan ha er evnen til å få andre rundt seg i godt humør, føle seg selvsikre og vakre. Mine venninner og jeg gir hverandre komplimenter hele tiden, og det gir meg verdens beste følelse. Det er menneskene som løfter deg frem, og sørger for at du føler deg vakker som er de aller vakreste.

Hva er det beste skjønnhetstipset du har fått?

– Moren min sa alltid at "less is more". Fremhev det du har, fremfor å dekke til alt mulig. Etterhvert som jeg blir eldre er dette noe jeg setter mer og mer pris på, og kan si meg helt enig i.

Powered by Labrador CMS