Har du fått med deg disse podcastene?

Her er redaksjonens favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Gåturen og oppvasken blir så mye bedre med en god podcast på øret. Vi deler våre favoritter med deg.

DE BESTE PODCASTENE

Ingefær:

Norges største helse- og livsstilspodcast. Programleder Sara Lossius snakker ukentlig med spennende og kunnskapsrike mennesker slik at du blir både smartere og sunnere.

To hvite menn:

I 2009 ble Joshua French og Tjostolv Moland dømt til døden i Kongo, etter at sjåføren deres ble drept. Hvem var de to nordmennene og som satte seg på en motorsykkel og kjørte inn i jungelen? Og hva skulle de der? I podcasten "To hvite menn" fra NRK får du høre nye opplysninger om dramaet i Kongo.

Ubåtsaken:

Emma Clare Gabrielsen, blant annet kjent fra dokumentarserien "Innafor" på NRK, ser i denne poden nærmere på hva som skjedde da journalist Kim Wall ble med oppfinner Peder Madsen på en fatal ubåttur som kostet henne livet. Hva skjedde egentlig på ubåten? Og hva fikk Madsen til å begå et så grufullt, sadistisk mord på en kvinnelig journalist? Emma følger rettsaken som pågår i disse dager, direkte fra København.

Hele historien:

Noen hendelser er så store, dramatiske eller viktige at de påvirker oss alle. Historier fra norsk virkelighet. Fortalt av de som opplevde dem. Hør på historien om Sleipner-forliset, gisseldramaet om Hans Christian Ostrø, togtragedien på Åsta og drapet på Benjamin Hermansen.

Synnøve og Vanessa:

De to gamle ELLE-veteranene Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord hører vi i redaksjonen selvfølgelig på hver uke! Venninnene diskuterer og deler alt fra samboerproblemer til selfie-prestasjonsangst. Og får oss til å le gang på gang.

Har du fått med deg: Ny satsing i ELLE

Powered by Labrador CMS