Ema Bihors desember-favoritter

Foto: Ema Bihor, Produsentene

Bli bedre kjent med vår nye bidragsyter, Ema Bihor.

Publisert Sist oppdatert

For meg har livet alltid handlet om de små tingene og det er de minste detaljene som har gjort meg lykkeligst og inspirert mest. Jeg har flere små ting og detaljer i hverdagen som gjør meg glad. Dette er noe jeg ønsker å dele månedlig gjennom spalten «Emas favoritter».

Denne månedens favoritter er en god blanding av velvære, interiør, livsstil og tradisjoner.

Sjekk også ut mine beste tips til vin- og cocktailsteder i hovedstaden.

Coffee Scrub fra Frank Body

Denne kaffe scrubben har jeg brukt i mange år. Før jeg fikk kjøpt den i Norge, hamstret jeg den på Sephora i utlandet (fikk til og med venner til å handle for meg. Helt avhengig er jeg). Ikke bare er den supergod (silkemyk hud etterpå), men synes også emballasjen er fin med morsom tekst. Den sklir rett inn på det lilla badet mitt. Scrubbene finnes i flere varianter, men favoritten er den rosa. Det blir litt søl på badet, men så verdt det!

Kaffeskrub fra Frank Body, kr 159 (annonse).

Bok: Team Tuva

Jeg elsker å lese! Jeg har vokst opp med en mor som har lært meg at bøker er venner og magiske verdener. Akkurat nå så leser jeg boka «Team Tuva» av Marit Eikemo. I boka møter vi Tuva gjennom de profesjonelle i livet hennes: fastlegen, tannlegen, presten, advokaten, snekkeren, treneren, bankrådgiveren og psykologen. Det er en roman som handler om hvordan vi mennesker påvirker hverandre i stort og smått. Forfatteren skriver godt om verdien av fellesskapet og hva enkeltmenneske kan bety for hverandre. En viktig bok som varmer hjertet.

Team Tuva av Marit Eikemo, kr 379.

Lysestake fra Pols Potten

Jeg har sett lysestaken flere steder på sosiale medier, men ikke funnet den. Jeg visste den kom til å passe inn hos meg og jeg ble så glad da jeg fant den! Den er fra det tyske merket Pols Potten og jeg fant den hos Arket. Jeg er så fornøyd der den er plassert på middagsbordet mitt. Like fin alene som kombinert med flere. Finnes også i sølv.

Lysestake fra Arket, kr 590 (annonse).

Balkanske julekaker

Jeg har røtter fra Balkan (ref navnet mitt som staves med en M, men uttales «Emma»), og hvert år baker mamma og jeg balkanske julekaker. Det er alt fra tradisjonelle sandkaker til kremete rullekake med hvit sjokolade, konjakk-kuler rullet i sukker og vaffelkjeks med lag på lag med smeltet sjokolade. Vi pakker julekakene inn i søte små poser og deler ut til familie, venner, naboer og kollegaer. Det er en av de fineste juletradisjonene jeg har.

Hodepynt fra Zara

Desember er en stor favorittmåned når det gjelder å pynte seg! Jeg ble ikke akkurat mindre giret da jeg så dette hodesmykket. Less is a bore, så jeg sier kjør på!

Hodesmykke fra Zara, kr 449.

Powered by Labrador CMS