Emas mars-favoritter

5 ting Ema elsker denne måneden.

Publisert Sist oppdatert

Jeg må starte med en innrømmelse i denne månedens favoritter: jeg visste ikke før nylig at mars er en vårmåned. Er det bare meg? Og med det sagt: du er så velkommen, mars! Jo eldre jeg blir, jo tøffere synes jeg vinteren og mørket er. Høres ut som jeg er 90 år, men jeg er 30 ½ år. Lover.

Med denne månedens favoritter håper jeg du får litt vårfølelse og kriblingen i magen over alt det fine våren bringer med seg!

Her er Emas februarfavoritter.

Islatte (enkel på lettmelk)

Jeg drikker ikke kaffe. Jeg liker ikke smaken også har jeg allerede et skyhøyt energinivå, så man kan tenke seg hva som skjer om jeg da i tillegg drikker kaffe. Det skal folk rundt meg slippe å få oppleve, hehe. Men jeg elsker islatte! Uten noe sukker eller andre tilsetninger. Jeg elsker den beske smaken. Og endelig, begynner sola å varme og gradene kryper oppover så man kan nyte islatte igjen.

Kvinnedagen 8. mars

Jeg er vokst opp i et hjem med sterke kvinner og kvinnedagen var viktig å markere. Den tradisjonen har jeg tatt med meg videre og markerer på min egen måte. De siste årene har jeg skrevet håndskrevne kort med personlige hilsener til fine venninner. Disse sender jeg per post og det er like gøy hvert eneste år!

Box fresh sneakers

Jeg feirer bar asfalt og varmere grader med nye sneakers! Jeg falt pladask da jeg så disse. Jeg elsker modellen og passer meg midt i blinken med det lyseblå og lilla. Og jeg kommer ikke til å style de opp og ned, jeg kommer til å bruke de til jeans (i forskjellige farger), dressbukser, trench coats, caps, t-skjorter, samt chunky gensere og oversized skjorter. Perfekt for sundaying på Løkka!

Adidas Forum Low sko, kr 1099.

Mitten for skjerm

Kanskje en rar ting å skrive om som månedens favoritt, men det er kanskje de beste 15 kronene jeg har brukt! Jeg sitter mye på mobilen og trykker, samt tar (for en eller annen merkelig grunn) utrolig mye på Mac-skjermen. Da er denne lille «votten» helt genial, om jeg kan si det selv. Den gjør skjermen skinnende ren! Også er den så søt! Kjøpte den på Flying TGR og de har flere varianter og farger.

Ellies and Ivy

Det er en stund til, men lov å glede seg til å innrede og gjøre det fint på balkongen igjen! Jeg har helt forelsket meg i putene fra Ellies and Ivys. Disse blir perfekte til min lille balkong. Finnes i flere forskjellige størrelser, farger og mønster.

Naia Pillow fra Ellies and Ivy, kr 600.

Powered by Labrador CMS