Emas februarfavoritter

Foto: Ema Bihor

Blomsterbuketter, leppepomade og hudpleie!

Publisert Sist oppdatert

Det er utrolig deilig å ønske februar velkommen! Det er noe med at januar «was a very long year, but we made it». Og som vanlig kommer vårfølelsen veldig tidlig, men det er litt fint også! Dagene blir lenger og sola begynner så smått å varme. Det er umulig å ikke bli glad av det.

Månedens favoritter er en god miks denne gangen også, akkurat slik jeg liker det!

Blomsterbuketten

Jeg synes blomster er så fint, men jeg er ikke flink til å sette sammen buketter og har ikke grønne fingre (jeg har faktisk ikke en eneste grønn plante hjemme). Gleden var da stor da en venninne kom på besøk og hadde med seg DEN buketten!

Jeg kjente lykkeskalaen sprengte og fikk enda mer vårfølelse. Kul venninne og kul blomsterbukett.

Blooméa la fontaine

Jeg er en beautyjunkie og har vært opptatt av hud så lenge jeg kan huske. Jeg har noen produkter jeg sverger til, men liker også å teste ut nytt. Jeg er dårlig på å gå fast til hudpleier, så et av ønskene mine for 2022 er å få en rutine på det. Det finnes et hav av behandlinger og mitt ønske er mer glød og jevnere hudtone. Og det fant jeg hos Derma Medica på Bygdøy Allé i Oslo.

De utfører en behandling som heter Blooméa La Fontaine. I tillegg til å gi glød og jevn hudtone, så er den god mot aldring, strekkmerker, arr og akne, samt kan brukes på hele kroppen.

Behandlingen består av makroeksfoliering, høyfrekvent mikrovibrasjon og rød lysterapi. For hver behandling økes frekvensen. Og til de som lurer: det gjør ikke vondt, det kiler, hehe.

Man bruker et slipehode med en finkornet overflate som man ruller over huden for å eksfoliere. Etterpå påføres fuktighetskrem som også rulles over huden, men da med et silikonhode.

Avslutningsvis får du sheet mask og serum. Jeg har gått på en behandling av seks. Jeg kjente stor forskjell allerede etter første gang. Skal holde dere oppdatert både her og på Instagram på resultater og behandling!

Hobnob journal

Jeg er hekta på denne kontoen! Det er de svenske influencerne Fanny Ekstrand og Linn Eklund som står bak. Jeg har fulgt de lenge og synes det er så gøy at de har laget den kontoen!

Jeg blir utrolig inspirert. Ikke bare av alle de kule klærne, skoene og interiøret de legger ut, men også måten de tar bilder på. Rett og slett en drøm å følge. Jeg skulle ønske de kunne legge ut enda mer.

Hobnob Journal kan følges her.

L:A BRUKET leppepomade

Hver gang jeg tar frem leppepomade fra L:A BRUKET tror folk det er limestift. Du vet, sånn man hadde på barneskolen. Den har vært min trofaste venn i mange år. Jeg har den typ i hver veske, på kontoret (der har jeg flere stykker), på badet, på soverommet og i de fleste jakkelommer. Den er så GOD, og jeg trenger den i mitt liv.

På kvelden så smører jeg et ekstra lag på før jeg legger meg. Jeg bokstavelig talt glinser i trynet, men jeg er singel og sover alene, så det går fint.

Ikke bare gir den fukt i bøtter og spann, den er også veldig fint å ha under leppestift.

Takk meg senere sier jeg bare.

L:A BRUKET NO. 017 LEPPOMADE, MANDEL/KOKOS, kr 130.

Les også: Emas januarfavoritter

Powered by Labrador CMS