3 enkle trinn: Slik gjenoppliver du dehydrert hår

Foto: Unsplash

Ingrediensen som redder tørt og livløst hår.

Publisert Sist oppdatert

Annonsørinnhold i samarbeid med L'Oréal Paris Elvital.

Har du tørt, livløst og flatt hår?

Vekk det til live igjen med denne rutinen, som gir både fuktighet og volum til håret – og som inneholder en helt spesiell ingrediens, som du garantert kjenner igjen fra hudpleierutinen din.

Ikke hver dag kan være perfekte hårdager, men hvis du ofte synes at håret ditt ser litt matt og livløst ut, kan det hende du har dehydrert hår.

Dehydrert hår kan defineres som tørt, livløst og flatt hår som trenger fuktighet og volum. Og løsningen? Hyaluronsyre.

Fordelene med hyaluronsyre er ikke begrenset til hudpleie. Faktisk så har den fuktighetsgivende ingrediensen like mange fordeler for håret, og derfor finnes den mer og mer i hårproduktene dine.

Fordelene med hyaluronsyre for hår

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og kan binde 1000 ganger sin vekt i vann, som tilfører håret fuktighet og bidrar til å skape fylde og glans – på samme måte som den tilfører fuktighet til huden gjennom hudpleieprodukter.

Faktisk fungerer ingrediensen litt som en svamp som absorberer og holder på væske.

I tillegg til å gi fuktighet og volum, hjelper hyaluronsyre også håret til å bli mindre krusete, jevnere, mykere og mer glansfullt. Så hvis du sliter med matt og livløst hår, kan du ha nytte av å implementere hyaluronsyre i hårpleierutinen din.

Den perfekte rutinen for dehydrert hår

Du kan tilsette hyaluronsyre i håret på mange forskjellige måter, avhengig av hårpleierutinen din.

L'Oréal Paris Elvital har lansert en serie, Hyaluron Plump, som inneholder hårprodukter med hyaluronsyre, slik at du enkelt kan implementere ingrediensen i hårrutinen din. For optimale resultater anbefaler L'Oréal Paris Elvital denne rutinen:

Trinn 1: Sjampo. Rens håret med Hyaluron Plump Sjampo, som jevner ut hårets overflate og fyller håret med fuktighet. Påfør sjampoen i fuktig hår, masser hodebunnen og skyll.

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump shampoo.

Trinn 2: Balsam. Påfør Hyaluron Plump Balsam. Den fuktighetsgivende balsamen gir håret glans, gjør det lettere å gre og tilfører masse fuktighet. Fordel den i nyvasket, fuktig hår i lengder og tupper. La det virke i 1 minutt og skyll.

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump balsam.

Trinn 3: Serum. Avslutt med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, et fuktighetsgivende leave-in-serum. Serumet tilfører umiddelbart håret med fuktighet og øker fiberdiameteren. Spray serumet i fuktig eller tørt hår. Den styler lengdene dine og gir fyldig hår hele dagen – uten å tynge det ned.

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Moisture Plump Serum.

Elvital Hyaluron Plump

Den nye serien med hyaluronsyre fra L'Oréal Paris Elvital har raskt blitt en favoritt i flere nordiske land. Ved hjelp av sjampo og balsam fylles håret med fuktighet i 72 timer, noe som resulterer i et skinnende hår som er 10 ganger mer fuktet. Se hele Hyaluron Plump-serien her.

Powered by Labrador CMS