Lana Del Rey vil bli skuespiller

Foto: Getty Images

– Og kan du gjette hvilken rolle hun sikler etter?

Publisert Sist oppdatert

Den australske filmreggissøren Baz Luhrmann holder i disse dager på med en ny film om Elvis Presley, med Austin Butler i hovedrollen som Elvis. Men hvem som skal spille rollen som Presleys kone Priscilla, er enda uklart. Sangeren Lana Del Rey har ifølge Harpers Bazaar vist stor interesse for å spille Priscilla.

Like som to dråper vann

https://www.instagram.com/p/Bz_Baj6nQpw/

Ifølge Radar Online har den 34 årige sangeren bedt på sine knær om å få rollen.
Lana Del Rey mener hun nemlig er den fødte Priscilla Presley. Og vi kan ikke akkurat si oss uenige i at popstjernen og den tidligere kona til avdøde Elvis Presley, ligner på en prikk.
I tillegg til å være prikk lik Priscilla er også Lana Del Rey en ihuga Elvis-fan. Hun har blant annet laget deler av musikken til dokumentaren The King som kom ut i 2018.
Også blodfans av Lana Del Rey krever på sosiale medier at sangerinnen skal få rollen. "Gi henne rollen ellers gidder jeg ikke se på", er det en som skriver. "Hun er bokstavelig talt født for rollen!", skriver en annen. Austin Butler skal spille Elvis i den nye filmen om kongen av rock. Lana del Rey hadde gjort seg i rollen som Priscilla Presley, synes vi og. Andre kjente fjes som angivelig skal være aktuelle til å spille Priscilla Presley er Lily Collins, Barbara Palvin og Ariana Grande.
Powered by Labrador CMS