Se filmen fra ELLEtech

Se film fra ELLEs tech-seminar, les om alle høydepunktene fra i fjor og meld deg på årets ELLEtech!

Publisert Sist oppdatert

ELLEtech ble en helt fantastisk og inspirerende dag! Så flinke og kunnskapsrike foredragsholdere, spennende og aktuelle tema, nydelig champagnelunsj og mingling, fredagsdrinker og, selvfølgelig, goodie bags.

Signy Fardal åpnet dagen, før Isabelle Ringnes tok den fullsatte salen med storm. Ringnes brenner virkelig for tech, og inspirerte oss med sitt foredrag om hvordan teknologi tsunamien vil forandre verden. Fardal intervjuet Isabella Lowengrip om hennes reise fra blogger til business-kvinne på scenen. Du kan lese mer om det her, eller i neste utgave av ELLE som kommer i mars. Makan til inspirerende, ung dame!

Driftsdirektør i United Influencers og tidligere kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør i Schibsted, Louise Fuchs tok oss gjennom det vi må kunne, og kunderådgiver Anita Kaur Mongia i Facebook snakket om den utrolige utviklingen til Facebook. Husker du hvordan det så ut og hva du brukte det til i 2005? – Ikke vi heller! Så var det duket for en herlig lunchbuffet og champagne.

FRA «KJENDISGOSSIP» TIL FLYKTINGEKRISEN

Stemningen var svært god da vi kom inn igjen i salen, og Sigrid Bonde Tusviks karakter, Ninette Karlsen hadde en informativ og lærerik forelesning om hvordan man lykkes i de forskjellige sosiale kanalene. Vi holdt på å le oss ihjel. Det kanskje viktigste punktet hennes var Jodel og kanalen «kjendisgossip», hvor man poster løgner om kjendisene. Og som Ninette sa: «Når du har skrevet en løgn på Jodel, så blir den sann».

Fra det ene til det andre – På ELLEtech var det er svært variert og fullspekket program. Josephine Goube bergtok forsamlingen med sin sterke historie om hvordan hun var med på å starte Techfugees og den viktige jobben organisasjonen gjør verden over. Du kan lese mer om foredraget hennes, Techfugees og hva du kan gjøre for å hjelpe flyktninger her hjemme i Norge her.

Caroline Carlqvist og Stacia Carr fra Zalando, som var en av sponsorene til ELLEtech, snakket om hvordan de bruker data til å personifisere kundeopplevelsen, som var kjempespennende. Og de fikk selvfølgelig spørsmål om hvor langt unna en personlig avatar er unna shopping på Zalando. Dessverre kunne de ikke gi et eksakt tidspunkt på når vi kan ha en avatar av oss selv og prøve klærne på online. Les mer om Zalando og nettshopping i maiutgaven av ELLE.

Vi var også så heldige å ha en Tinder-ekspert på foredragslisten. Ellen Sofie Lauritzen har skrevet boken «Snakkes til uken» og fortalte om sine erfaringer med datingappen. Senior Business Development Manager, Hilde Schrøder Wikstrøm i Samsung, en av sponsorene til ELLEtech, tok oss med på en tidsreise gjennom den digitale historien fram til alt vi tar som en selvfølge i dag. Samsung hadde også stand hvor deltakerne av ELLEtech, til sin store glede og beundring, fikk teste Samsungs VR-briller og se noen av deres lekre ting til hjemmet.

Siste foredragsholder var Asgeir Behrentz fra det digitale markedsføringsbyrået M51, som viste oss hvor enkelt vi kan bli våre egne regissører og lage videoinnhold med få resurser. Veldig inspirerende.

Vi avsluttet ELLEtech med coctails, mingle og alle fikk med seg en lekker goodie bag.

SE FILM FRA ELLETECH

[video width="960" height="540" mp4="http://elle-2019.unitedinfluencers.org/content/uploads/sites/32/2018/02/934015102.mp4"][/video]

Tusen takk til alle som kom og alle annonsører.

Vi gleder oss allerede til neste år!

Til informasjon ble ELLEtech sponset av: Samsung, Zalando og Smart Water.

Les mer om programmet på ELLEtech 2018 her!

Powered by Labrador CMS