ANNONSE

ELLE fortsetter fjorårets suksess med TikTok

4 norske TikTok-stjerner skal ha takeover på @ellenorge. 

Publisert Sist oppdatert

ELLE Norge har lang fartstid i bransjen og er i stadig utvikling, derfor er vi veldig stolte over vårt samarbeid med TikTok, som ble startet i forbindelse med ELLE-festen 2023.

 I år fortsetter vi partnerskapet med TikTok, og i den forbindelse skal 4 TikTok-stjerner ha takeover på @ellenorge sin TikTok-konto. 

Disse profilene, Yasmin Hero, Aleksandra, Izabella, og Jenny Cha, vil vise sin opplevelse av festen – både før, under og etter – og du kan se alt under #ELLEfesten eller på profilen til @ellenorge på TikTok.

Disse TikTok-stjernene tar over @ellenorge på sommerfesten

Yasmin Hero

Yasmin Hero er en 24 år gammel creative director, mest kjent for hennes særegne stil og kreative "outfit checks" som har tatt internett med storm.

Hva er ditt go to sommerantrekk? 

- Min go-to sommeroutfit er som regel en short sleeved shirt med en oversized bukse, gjerne en japansk ballong-fasong! Jeg er veldig glad i sneakers og skinnsko som jeg ofte matcher med veske og bag.

Hva er din inspirasjonskilde?

- Jeg vil si at min inspirasjonskilde er Japanese worker wear og fasonger, blandet med en europeisk touch.

Aleksandra

Aleksandra sin profil byr på livsstilsinnhold og gir et innblikk i en studiehverdag som ingeniørstudent ved NTNU. Hun poster alt fra vlogs og studiemotivasjons-videoer til fit-checks og GRWM. Ettersom hun elsker å romantisere sin egen hverdag, bærer profilen min preg av dette.

Favoritt makeup hack?

- Å påføre highlighter som blush, istedenfor kun å konsentrere det på toppen av kinnbeina. Jeg plukket det opp fra Sabrina Carpenter, og det gjør virkelig hele forskjellen for å oppnå masse glød!

Hva er ditt go-to outfit om sommeren?

- Fargerike sommerkjoler eller komfortable linplagg.

Hva er din inspirasjonskilde?

- Mine inspirasjonskilder til klesstilen er filmer og tv-serier fra 90-tallet/tidlig 2000-tallet. Favorittene er Sex and the City, hvor alle karakterene alltid mestrer å se kule og gjennomførte ut på en avslappet måte. Det varierer hvilken av karakterene jeg plukker opp mest inspirasjon fra.

- Jeg blir også veldig inspirert av mennesker som har et sterkt driv som sitter inne med masse kunnskap om noe innenfor sitt eget interessefelt. Andre steder jeg finner inspirasjon er magasiner (ELLE<3), bøker, podcast og ytringer/leserinnlegg i aviser.

Izabella

Izabella Dantas Løvstad har allerede bygget en solid og trofast fanbase på sosiale medier siden hennes unge Musical.ly-dager. Foruten samarbeid med store globale merker på Instagram og TikTok, er den norsk-brasilianske influenseren en ambisiøs klesdesigner som gjør seg klar til å lansere sitt eget merke.

Favoritt makeup hack?

- Jeg har så mange, men for lange sommerkvelder så blir det nok setting spray.

Hva er ditt go-to outfit om sommeren?

- Skjørt i alle lengder, en søt topp, også Havaianas gjennom hele sommeren.

Hva er din inspirasjonskilde?

- Hvilken som helst 90/00-talls supermodell på jobb/fritiden. Underdeler med lavt liv, akkurat nok mage som vises, kanskje heler på en tilfeldig tirsdag (haha).

Jenny Cha

Jenny Cha, bedre kjent som @chaserize på TikTok, tok verden med storm da hun begynte å dele sin fargerike "hedgehog"-hårreise på TikTok. Jenny er fra Oslo, har en bakgrunn innen mote og digital kunst – og er en veldig kreativ sjel. På profilen sin viser hun sin kreativitet gjennom å teste ulike hårstiler, makeup-looks, og ikke minst mote.

Powered by Labrador CMS