ANNONSE

ELLE fortsetter fjorårets suksess med TikTok

5 norske TikTok-stjerner skal ha takeover på @ellenorge. 

Publisert Sist oppdatert

ELLE Norge har lang fartstid i bransjen og er i stadig utvikling, derfor er vi veldig stolte over vårt samarbeid med TikTok, som ble startet i forbindelse med ELLE-festen 2022.

 I år fortsetter vi partnerskapet med TikTok, og i den forbindelse skal 5 TikTok-stjerner ha takeover på @ellenorge sin TikTok konto. 

Disse er Sofie Vollan, Idunn Vollan, Jonas Braaten, Jenny Gehrken og Jenny Cha. De vil vise sin opplevelse av festen – både før, under og etter – og du kan se alt under #ELLEfesten eller på profilen til @ellenorge på TikTok.

Disse TikTok-stjernene tar over @ellenorge

Vollan-tvillingene

Sofie og Idunn Vollan er 20 år, fra Trondheim og eneggede tvillinger. Med sitt innhold, som baserer seg på mote, skjønnhet og livsstil, har jentene blitt store på TikTok de siste årene og har en total følgerbase på rundt 430K følgere. Nylig flyttet de til Oslo for å satse for fullt på influenser- og modellkarrieren. Sofie og Idunn har begge en unik stil, og fremmer det å tørre å være seg selv på sin TikTok-kanal.

Jonas Braaten

Jonas er 22 år gammel, bor i Oslo, og kommer opprinnelig fra Kragerø. Han startet å jobbe med sosiale medier for fullt i 2020, og det hele begynte da han dro på utveksling til USA på videregående. På TikTok deler Jonas glimt fra hverdagen, uten filter, og han er ikke redd for å si det som det er. Han fokuserer også på at folk skal tenke positivt og være den beste utgaven av seg selv. I tillegg har han en stor interesse for klær og mote, og har vært semifinalist på Vixen Awards i kategorien MOTE i både 2021 og 2022. 

Jenny Gehrken

Jenny er et stjerneskudd man virkelig har fått øynene opp for det siste året. 21-åringen fra Bærum bor for tiden i et kollektiv i Oslo og jobber fulltid som junior partnerskapsmanager i e-sportsorganisasjonen 00 Nation. Ved siden av jobben deler hun, blant andre ting, hverdagen sin på TikTok. Det siste året har kanalen hennes vokst mye. Fokuset har alltid vært selvutvikling, med en stor del mote oppi det hele, og hun beskriver sin stil som tidløs, komfortabel og grenseløs.

Jenny Cha

Jenny Cha, bedre kjent som @chaserize på TikTok, tok verden med storm da hun begynte å dele sin fargerike "hedgehog"-hårreise på TikTok. Jenny er fra Oslo, har en bakgrunn innen mote og digital kunst – og er en veldig kreativ sjel. På profilen sin viser hun sin kreativitet gjennom å teste ulike hårstiler, makeup-looks, og ikke minst mote.

Powered by Labrador CMS