ELLE tester: Vitaminterapi

ELLE har testet Release Co's vitaminterapi i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Release Co.

Har du hørt om vitamindrypp eller vitaminterapi?

Det er ingen hemmelighet at vi ELLEsker å teste ut nye ting, og nylig testet vi vitaminterapi hos Release Co på Frogner i Oslo, også kjent som "vitamindrypp". Dette er en behandling der man får injisert vitaminer og mineraler i form av veske.

Den nye klinikken ligger midt på Frogner og her, i superfreshe og lekre lokaler, har endelig Release Company flyttet inn.

Vitaminterapi steg for steg

Ved ankomst sjekker du inn, og nødvendig informasjon blir gitt til sykepleier. Deretter får du et eget rom der du mottar selve behandlingen.

Mens behandlingen pågikk satt vi bare i en behagelige lenestol, drakk te, leste magasiner og svarte på emails. Det hele var veldig avslappende og tok rundt 35 minutter.

Deretter ble behandlingen avsluttet med en ekstra boost for huden – en to minutters Kryo Ledterapi behandling! Dette er en spesialdesignet Kryomaske som ved ekstrem kulde skal kunne øke kollagenproduksjonen i huden, øke blodsirkulasjonen, frigjøre hormoner, redusere hevelse og eventuell innflammasjon i huden.

Multi plus-behandlingen hos Relase Co er en av de mange drypp-behandlingene man kan velge mellom, og denne behandling gir A,B,C, D og E vitaminer, samt 500 ml veske i tillegg til elektrolytter, som Magnesium.

"Complex" behandlingen er den originale drypp-behandlingen og inneholder alle B-vitaminer (unntatt B12) og vitamin C. Her får man i tillegg ekstra med veske, nærmere en liter som booster med elektrolytter som Natrium, Kalsium, Kalium og Magnesium.

Hos Release Co kan man også booke seg inn til en B-vitamin boost ved hjelp av B12-sprøyten. Denne inneholder kun vitamin B12, men de har også en B12+ og med denne kuren får man en kombinasjon av vitamin B12, B1 og B6. Dersom man er vegetarianer eller har et kosthold der man får i seg lite av B vitaminer kan denne være å anbefale.

Vitaminterapi er kjent for å redusere tretthet og øke energien i kroppen, og noen har også beskrevet andre positive effekter som bedre hud og hårkvalitet. Effekten av vitaminene etter en vitaminbehandling er også individuelt, men mange føler at de har effekt 2-3 dager etter behandling. En perfekt liten boost med andre ord!

Du finner mer informasjon rundt klinikken her!

Powered by Labrador CMS