ELLE har testet den nye super-laptopen ALLE snakker om

Ifølge ryktene skal denne være «både helt rå OG budsjettvennlig». Les dommen vår her.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Elkjøp

For bare noen dager siden lanserte HUAWEI den flunka nye laptopen MateBook 13. Som den duppeditt-elskende og skjerm-avhengige gjengen vi er, måtte vi selvsagt teste det nye snakkis-produktet, som virkelig er på ALLES lepper om dagen, og ifølge ryktene skal være både helt rå OG budsjettvennlig.

Derfor pakket vi med oss laptopen i veska og tok den med oss rundt i en hel uke. På kontoret, i møter, på café etter jobb og i senga på kveldstid for å sjekke hvordan den faktisk fungerer i hverdagen. Her er vår endelige dom.

Lekker look

Altså, for en vakker, liten sak dette er. Maskinen har et stilrent og klassisk design, med en trendy, metallisk look i fargen space grey - nam! MateBook 13 er både tynn og nett, og lett å bære med seg og flippe opp hvor og når som helst.

Skjermen er svær og knivskarp, og fargene superfine. Det er helt perfekt, både med tanke på all jobben vi gjør med tekst og bilder i løpet av en arbeidsdag til print og digitalt, og serie-tittingen som foregår i senga før leggetid. Lyden med hodetelefoner (for ikke å vekke andre i rommet) er også drøyt bra, og det føles som om du faktisk henger med Jon Snow (ja, vi går selvsagt for GOT-runde nummer to for å være helt oppdaterte til april).

Gode, geniale greier

En hel møtedag krever sitt når det kommer til batteritid, men vi ladet ikke en eneste gang på dag nummer én. Når lading først ble aktuelt på dag nummer to, følger det med en hurtiglader til maskinen som er helt genial, og gir hele 2,5 timers bruk etter 15 minutter med lading. Vi plugga faktisk inn maskinen i en stikkontakt på Joe & The Juice mellom slaga, og lot den stå der til vår Avo Shake var ferdig, og voilà - laptopen var klar for å hastes videre med!

Maskinen er rask, og dermed helt genial for oss som gjerne har 15 faner oppe samtidig. Tastaturet er godt å jobbe på og musematten reagerer kjapt.

Vi er særlig fan av MateBook 13s på-knapp med fingeravtrykkleser, som gir muligheten til å raskt slå maskinen på og logge inn samtidig. Alt skjer i en og samme bevegelse, og du slipper å taste inn passordet ditt hver eneste gang du skal bruke den.

En skikkelig hverdagshelt

Det er ikke annet å si enn at MateBook 13 gir oss hjerter i øya, og er helt ypperlig til kreative sjeler på farten som ikke har lommeboka full av gryn. Chic er den også! Her snakker vi høy kvalitet til en hyggelig pris, og dette er maskinen som virkelig er verdt hver eneste krone. Rett og slett den ultimate hverdagsmaskinen.

Den nye MateBook 13 finnes allerede i butikk nå. Du kan lese mer om den her.

Annonse i samarbeid med Elkjøp

Powered by Labrador CMS