ELLE tester Endymed

Siste skrik innen kjendis-skjønnhetsbehandlinger er Endymed, og nå har denne maskinen endelig kommet til Norge! ELLE’s Caroline Skjelbred har testet ut denne «express» facelift og glød behandlingen på Elite Helse i Oslo

Publisert Sist oppdatert

Annonse//I samarbeid med Elite Helse

Siste skrik innen Hollywood-behandlinger i kampen mot rynker, slapp hud, pigmentflekker og for å oppnå den optimale glødende huden så skal jeg teste ut Endymed. Den ultimate skjønnhetsmaskinen som Kim Kardashian sverger til! Oh Yas bring it on!

Jeg kommer inn på skjønnhetssalongen Elite Helse på Aker Brygge, og blir møtt av vakre Isabella. Hun viser meg til behandlingsrommet. Der møter jeg Laura som skal utføre denne behandlingen på meg, en behandling Kim Kardashian sverger til. Jeg legger meg ned på behandlingssengen, får bort håret, så vasker Laura bort sminken min og påfører en bedøvelseskrem på hele ansiktet. Mens denne bedøvelseskremen skal kicke inn og numme ansiktet mitt (noe som tar ca 30 minutter), så forteller hun om Endymed maskinen -en maskin som visnok skal utføre ren magi på huden min, gi meg massevis av glød, stimulerer kollagenproduksjonen, huden skal bli strammere og jevnere hud! Hørte jeg Halleluja?!!!!

Dette er nemlig maskinen som kombinerer FDA-godkjent radiofrekvens teknologi i kombinasjon med 24K mesoterapinåler! En kombinasjon som gjør underverker for slapp hud, pigmentflekker og fine linjer. Det er en fantastisk behandling mot akne arr, reduksjon av akne i huden og den forbedrer hudens struktur. Men hvordan føles det? Etter gode 30 minutter er ansiktet mitt helt rødt, dette er på grunn av bedøvelseskremen, og jeg kjenner at jeg er ganske så nummen og klar for å bli beautified av denne magiske maskinen!

Endymed tilpasses hver kunde slik at man jobber med det kunden trenger, så «vi» det vil si Laura og Endymed maskinen skal fokusere på å stramme opp mine kinn, slapp hud rundt øynene mine, fine linjer i pannen og rundt kjevelinjen. Hun legger på meg en aktiviserende gel og jeg er klar for at huden min skal bli penetrert av gullbelagte nåler som skal skyte strøm inn i mine innerste hudlager. Gulp...

Men forbausende nok så er det lyden av selve maskinen som er mest plagsom, det hele foregår nokså smertefritt hvor det kjennes mer ut som om noen klyper meg, og det hele er over i løpet av bare 20 minutter. Etter behandlingen er jeg rød og har mange fine firkant merker i hele ansiktet - også er jeg litt hoven. Altså ikke kvelden å gå på noe date med andre ord.. Jeg får beskjed om å ikke ta på huden min resten av dagen, og heller ingen trening eller fysisk aktivitet. Rødheten i huden forsvant etter ca 8 timer, men jeg hadde små skorper som man kunne kjenne på huden i ca en ukes tid.

Etter to behandlinger over en 9 ukers periode, hvor jeg har en behandling igjen i «programmet» jeg og Laura har satt opp, så ser jeg at huden min er strammere og at kinnbeina mine har fått et lite løft. Jeg har også mindre poser under øynene -et av fokus områdene vi jobbet med. Huden min har en utrolig fin glød, er jevn og ser sunn ut! Virkelig en behandling som er perfekt å ta nå på høsten, for å pleie huden etter sommeren, gi den en boost, fjerne pigmentflekker, stramme den opp og få massevis av glød!

Powered by Labrador CMS