Så mye scroller du faktisk på mobilen

Foto: ImaxTree.

Vi fikk sjokk!

Publisert Sist oppdatert

Vi scroller på bussen, på café, på restaurant, på sofaen, på badet, mens vi ser på TV, når vi spiser mat, ja noen av oss scroller kanskje til og med på mobilen når de har sex...

I 2019 scroller vi overalt og det har blitt en stor del av hverdagen til oss alle.

En ny undersøkelse fra mobilselskapet OnePlus avslører hvordan og hvor mye det faktisk scrolles på telefonen.

De viser blant annet at vi i snitt scroller tilsvarende 180 meter hver eneste dag!

Les også: Lyst til å lese flere bøker, men har ikke tid?

Kvinner scroller mer enn menn

Snittiden for scrolling per dag er på hele 62 minutter og det er kanskje ikke så overraskende at kvinner scroller mer enn det menn gjør.

Vi kvinner scroller i gjennomsnitt 66 minutter per dag, mens menn i snitt scroller 57 minutter per dag.

Noe overraskende er det at appen det scrolles mest i er Facebook og at 6 av 10 scroller uten å ha noe spesifikt de scroller etter.

Hver fjerde person scroller mens de er på do, mens nesten halvparten av de spurte i undersøkelsen scroller mens de ser på TV.

Det scrolles mer med pekefingeren enn tommelfingeren, men fem prosent av de spurte svarer at de bruker noe annet enn tommel og fingre for å scrolle. La oss ikke spekulerer i hva det kan bety…

Kjenner du deg igjen i noen av påstandene over?

Vi må ærlig innrømme at vi fikk litt sjokk.

Mobil-detox

Føler du at du scroller for mye på mobilen? Flere og flere velger faktisk å ha en detox fra smarttelefonen sin og dersom du føler for å gjøre det samme, er det ikke så mye som skal til.

Kanskje du kan starte med å ha en mobilfri dag i uka? Og når du er på jobb, kan du for eksempel gjøre det som vane å putte mobilen i veska?

Eller hva med å legge fra deg mobilen i gangen når du er hjemme en gang i blant eller ikke ta med seg mobilen i senga når du skal legge deg?

Powered by Labrador CMS