Elle-profiler

 • Nyskaperen

  Maren Schia (21)

  Maren er en internasjonal streetstyleyndling som elsker å kle seg i sterke farger og mønstre. Hennes eklektiske og unike stil har fått stor oppmerksomhet langt utover Norges landegrenser.

  @marenschia Besøk bloggen
 • Stjerneskuddet

  Josefine Vogt (21)

  Josefine har poppet opp overalt på Instagram den siste tiden. Hun elsker å kle seg i sneakers og blazere og har en kul 90-talls vibe. Hun er instababen vi girl-crusher på akkurat nå.

  @josefinevogt
 • Trendsetteren

  Nnenna Echem (26)

  Nnennas selvsikre og fargerike stil har gjort henne til en favoritt i moteverdenen. Hun har alltid sminken «on fleek» og er en stor inspirasjonskilde for jenter verden over.

  @nnennaechem Besøk bloggen
 • GLOBETROTTEREN

  Aleksandra Ørbeck-Nilssen (29)

  Aleksandra er i sitt ess når hun får være rundt løver i Namibia, for ved siden av å være modell og skuespiller, har hun et brennende behov for å være i ett med naturen. Nylig gikk hun Namibia på tvers, til fots. Vi har alle mye å lære av Aleksandra og vi gleder oss til å lære mer om hennes reise på ELLE.no!

  @alekswildchild Besøk bloggen
 • ELLEs style editor

  Caroline Skjelbred (34)

  Caroline har vært i norske ELLE i ni år og har en brennende lidenskap for mote, skjønnhet, interiør, mat, trening og reise. Hun har en chic parisienne klesstil og vi sverger alle til hennes beauty- og life hacks.

  @carolineskjelbred Besøk bloggen