Elle-profiler

 • Nyskaperen

  Maren Schia (21)

  Maren er en internasjonal streetstyleyndling som elsker å kle seg i sterke farger og mønstre. Hennes eklektiske og unike stil har fått stor oppmerksomhet langt utover Norges landegrenser.

  @marenschia Besøk bloggen
 • Stjerneskuddet

  Josefine Vogt (21)

  Josefine har poppet opp overalt på Instagram den siste tiden. Hun elsker å kle seg i sneakers og blazere og har en kul 90-talls vibe. Hun er instababen vi girl-crusher på akkurat nå.

  @josefinevogt
 • Trendsetteren

  Nnenna Echem (26)

  Nnennas selvsikre og fargerike stil har gjort henne til en favoritt i moteverdenen. Hun har alltid sminken «on fleek» og er en stor inspirasjonskilde for jenter verden over.

  @nnennaechem Besøk bloggen
 • GLOBETROTTEREN

  Aleksandra Ørbeck-Nilssen (29)

  Aleksandra er i sitt ess når hun får være rundt løver i Namibia, for ved siden av å være modell og skuespiller, har hun et brennende behov for å være i ett med naturen. Nylig gikk hun Namibia på tvers, til fots. Vi har alle mye å lære av Aleksandra og vi gleder oss til å lære mer om hennes reise på ELLE.no!

  @alekswildchild Besøk bloggen
 • ELLEs makeup-ekspert

  Helene Bruland (27)

  Helene er makeupartist og på sine kanaler deler hun tips og triks når det kommer til alt innen sminke, hår og hudpleie. Denne dama er god på tutorials og er en fast bidragsyter for ELLE.

  @helenebruland Besøk bloggen
 • ELLEs style editor

  Caroline Skjelbred (34)

  Caroline har vært i norske ELLE i ni år og har en brennende lidenskap for mote, skjønnhet, interiør, mat, trening og reise. Hun har en chic parisienne klesstil og vi sverger alle til hennes beauty- og life hacks.

  @carolineskjelbred Besøk bloggen
 • Up and coming

  Ida Tabak (26)

  Ida er en dame vi har stor tro på. På Instagram deler hun flust av inspirerende antrekk og detaljer. Det er her du finner hverdagsantrekkene som inspirerer.

  @ida.tabak