Annonse

ELLE Norge Beauty Awards: Beste SOS for øynene

Slik gir du litt ekstra TLC til slitne øyne.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med dayti.

Er du på jakt etter øyemaske-pads som faktisk funker som de skal og som kan brukes mer enn én gang? Det har vi vært også ... helt til nå! 

dayti ble lansert av norske Pernille Burkhalter i fjor, og har tatt skjønnhetsbransjen med storm (ELLEs skjønnhetsredaktør er helt obsessed), kanskje spesielt på bakgrunn av to faktorer: brukervennlighet og resultater.  

De gjenbrukbare øyemaskene er laget av 100 % medisinsk silikon og fungerer på samme måte som andre øyemaske-pads, med unntak av at de ikke er tilsatt noe produkt. Har du for eksempel en favorittøyekrem som du ikke vil gi slipp på, så er dette produktet perfekt. Du skal nemlig smøre på en øyekrem eller et serum først, for så å legge på øyemaske-padsene fra dayti. 

La de virke i minst 20 minutter, og vipps: Fuktet hud, samt de-puffet og opplagte øyne. 

Skyll padsene med lunket vann – og eventuelt litt ansiktsrens – etter bruk og la dem lufttørke, før du pakker dem bort i tinnboksen som følger med. Ved riktig oppbevaring og bruk, holder øyemaske-padsene fra dayti i opptil ett år. 

Beste SOS for øynene

I vår årlige ELLE Norge Beauty Awards, kåret vi Reusable Eye Patches fra Dayti til årets beste SOS for øynene med denne begrunnelsen: 

«Effektive og gjenbrukbare øyemaske-pads laget av medisinsk silikon, som kan brukes igjen og igjen kombinert med din favoritt-øyekrem.»

Dayti Reusable Eye Patches, kr 349. 

I denne månedens ELLE (i butikk nå) finner du alle «Redaksjonens favoritter». 

Powered by Labrador CMS