Annonse

ELLE Norge Beauty Awards: Beste øyekrem

Denne øyekremen har man jo bare lyst til å smøre over hele kroppen.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Vendela Beauty. 

Vendela Kirsebom er det vi definitivt kan kalle et «household name». Supermodellkarrieren er kanskje det de aller fleste forbinder med henne (vi glemmer aldri da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i 1993), men nå har hun også tatt skjønnhetsbransjen med storm. 

Vendela Beauty er et resultat av Vendelas kjærlighet til hudpleie og sminke. Etter flere tiår i jobben som modell har hun mildt sagt stålkontroll på hva som funker – og ikke funker. Produktene gir en følelse av både luksus og velvære, og i tillegg gir de resultater. Hva er vel bedre enn denne kombinasjonen? 

I vår årlige ELLE Norge Beauty Awards, kåret vi SilverEye+ Moisturizing Eye Cream fra Vendela Beauty til Årets øyekrem. 

Eksklusivt tilbud til ELLE-lesere: 30 % rabatt på øyekremen ved bruk av koden «30ELLE».

Beste øyekrem

«Den fuktighetsgivende øyekremen fra Vendela Beauty har en silkemyk konsistens, og kan brukes rundt hele øyepartiet både morgen og kveld.»

Øyekremen inneholder fuktighetsgivende og beskyttende ingredienser, og er svært effektiv mot rynker og aldringstegn – samtidig som den passer for en sensitiv hud. Den inneholder stjerneingredienser som blant annet fucoreverse (brunalger) og hyaluronsyre, og lindrer irritasjon og tørrhet rundt øyepartiet. Kremens nydelige konsistens og duft er en bonus. 

Det eneste du risikerer ved å teste denne øyekremen er at du muligens kommer til å ville smøre den over hele kroppen ... 

SilverEye+ Moisturizing Eye Cream fra Vendela Beauty, kr 499.

I denne månedens ELLE (i butikk nå) finner du alle «Redaksjonens favoritter». 

Powered by Labrador CMS