Valentines Day: Gi kjæresten en oppmerksomhet

Her er noen tips til hva du kan overraske din kjære med på fredag.

Publisert Sist oppdatert

Årets mest romantiske dag, Valentines Day er rett rundt hjørnet.

Gjør noe ekstra koselig for kjæresten din denne dagen. Det er jeg sikker på at han kommer til å sette pris på.

Tips til Valentines Day

Staycation

Å bo på hotell er en helt spesiell følelse.

Følelsen av å loffe rundt på et helt stille rom i en stor og deilig morgenkåpe med hotelltøfler på føttene er noe eget. For å ikke snakke om følelsen av hotellsengetøy mot huden.

Selv om man så bor på hotell i sin egne by får man jo denne følelsen allikevel, og derfor har fenomenet «staycation» dukket opp de siste årene.

I Oslo er favorittene mine en god blanding av klassiskerne Hotel Continental og Grand Hotel, samt relativt nye The Thief. Både Grand Hotell og The Thief har egne spaavdelinger på hotellet, og hva passer ikke bedre som prikken over i’en på en romantisk staycation enn en tur på spa?

På Hotel Continental har du tilgang til både Theatercafeen og Bar Boman uten å måtte forlate bygget en gang. Hva mer trenger man på en staycation?

Materialistisk lykke

Slips fra Hermes 2000,- // Mansjettknapper fra Deakin & Francis via Mr. Porter ca. 1000,- // Mansjettknapper fra Lanvin via Mr. Porter ca. 2800,-

La oss være ærlige, det er aldri kjedelig å få en presang.

Spenningen rundt hva som befinner seg bak pakkebåndet og innpakningspapiret er noe vi fortjener å kjenne på flere ganger enn kun til jul og bursdag.

Det er kanskje ikke alltid så lett å finne ut hva man skal kjøpe på en «mellomdag» som Valentines, men i mine øyne er dette en perfekt anledning til å kjøpe de tingene partneren kanskje ikke unner seg ellers.

Duft er eksempelvis alltid en vinner. De av dere som leste den forrige spalten min vet at jeg muligens kan ett og annet om sensuelle og spesielle dufter. Klikk her dersom du allerede ikke har lest den, for der kan du definitivt plukke opp et og annet gavetips.

Et fint og eksklusivt slips er også en perfekt gave til denne dagen. Da vil partneren alltid tenke på deg under de spesielle anledningene når han har det på seg, og om det ikke er en romantisk baktanke for en gave vet ikke jeg. Slipsene til Hermes holder seg i både stil og kvalitet over mange år. De har også klassiske og mer nøkterne mønstre så vel som litt mer artige motiver som både hunder og dinosaurer.

Når vi er inne på slips er det også en annen ting de fleste menn syns er kjedelig å bruke penger på, nemlig mansjettknapper. Kjedelig eller ei, er dette en viktig og fin detalj som er med på å løfte antrekket betraktelig. Mange velger å ikke bruke penger og energi på et par skikkelig fine mansjettknapper, så her har man en gyllen mulighet til å gi en gave som varer.

Date night

Jeg har mange favorittrestauranter i Oslo.

Litt for mange dersom du spør bankutskriften min... Det finnes noe i denne byen for enhver smak og anledning. Derfor tipser jeg her om favorittene som alltid faller i smak og de jeg velger om jeg skal kose meg litt ekstra.

Le Benjamin på Grünerløkka er en klassiker for enhver anledning. Denne franske bistroen gir deg alltid mat og atmosfære av høy kvalitet.

Vegg i vegg finner du Delicatessen som serverer tapas og her får du akkurat det du vil når du er sugen på tapas; Enkle og smakfulle retter av høy kvalitet, avslappet atmosfære og deilig vin.

Theatercafeen er en av Oslos mest ikoniske restauranter i et av Oslo sentrums flotteste bygg. Innsiden av bygget er minst like flott og alt ser ut nærmest akkurat slik det gjorde da stedet åpnet i 1900. Her er det en relativt stivere atmosfære, men den er allikevel varm og hyggelig. Matrettene er klassiske bistroretter og man finner alltid noe som faller i smak. Theatercafeen anbefales dog ikke om du er sensitiv for lyder da lokalet kan gi en litt krevende akustikk om restauranten er fullsatt.

Nedre Foss Gård på Grünerløkka er drøm for alle fanatikere av marmor- og fiskebensparkett. I tillegg til en av Oslos mest elegante restauranter har de også en cocktailbar, vinbar og bryggeribar. Her er det med andre ord noe for enhver smak!

Nodee flyttet for noen år siden til Barcode og gjorde det bra enda bedre. Det mørke lokalet, høye taket og den tunge bassen som oser fra høyttalerene gir New York-vibes i lange baner. Det er med andre ord en genuin internasjonal stemning i denne restauranten, og jeg liker å dra hit om jeg vil late som at jeg er på ferie og spise deilige dumplings.

Powered by Labrador CMS