ANNONSE

ELLE LOVES: Skiklærne vi vil gå med nå

Fusalp FW 23-24

Vi har plukket ut våre skifavoritter til vinterferien hos Fusalp sammen med Josefine Vogt og Martine Akersveen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Fusalp.

Bonjour!

Vinterferien er rett rundt hjørnet og kanskje er det nettopp skiantrekket du trenger inspirasjon til? Årets skiantrekk-inspirasjon henter vi selvsagt fra Paris (som vi ELLEsker) og fra det franske merket Fusalp. I går var vi på event med Fusalp, hostet av de inspirerende venninnene Josefine Vogt og Martine Akersveen. 

Vi fikk selvsagt både prøvd og sett på FW 23-24 kolleksjonen og plukket ut våre favoritter. Josefine og Martine viste oss også deres favs og hva de ville hatt på seg i bakken i vinterferien. 

Denne ikoniske jumpsuiten har vi lagt vår elsk på.

Skiklærne vi vil gå med nå 

Drømmen vår akkurat nå er å kle seg sporty chic i bakken, men samtidig ha på oss skiklær som er behagelige og som man kan bevege seg lett i. Og kriteriet som troner øverst (selvfølgelig): Å holde varmen. Vi er ikke fremmed for å se freshe ut når vi stopper innom for en varm sjokolade på cafeen heller. 

Årets skikolleksjonen fra Fusalp tilbyr varme klær fra innerst til ytterst, blant annet i sine signaturfarger rødt, blått, sort og hvitt. 

Fransk eleganse 

Visjonen deres er å tilby fransk eleganse både i og utenfor bakken. I deres freshe jakkeutvalg kan man mikse med flere ulike skijakker hvor vi har lagt vår elsk på både Angela Ski Jacket, med belte i midjen, og Aida Jacket, hvor jakken er i et mer stofflignende materiale. 

Aida Jacket
Angela Ski Jacket

De matchende skibuksene er så lekre og her kan man selv mikse med hvilken farge man vil ha. Vi drømmer om ton-i-ton med rødt og har disse rød skibuksene på ønskelisten. Og det geniale er at buksene kan strammes inn på sidene. 

Elancia softshell fuseau ski pants

Josefine og Martines favoritter

Da vi traff Josefine og Martine spurte vi dem om de kunne plukke ut sine favoritter og vise oss, og selvfølgelig dere. Slik vil de kle seg i (og utenfor) bakken!

Josefine: – Jeg ønsker å velge noen nøytrale farger slik at jeg kan bruke plaggene utenom også. Jakkene jeg liker veldig godt er Blouson Barsy i fargen army/noir og den litt lettere Meryl Jacket i fargen noir noir. 

Blouson Barsy i fargen army/noir
Meryl Jacket i fargen noir noir

Martine: – Da jeg var i Hemsedal nå denne uken hadde jeg på meg et helsort sett med jakke og bukse. Det synes jeg er så fresht!   

Dolores Jacket i fargen Noir.

Valentina fuseau ski pants i fargen noir. 

Du kan se hele kolleksjonen her. 

Powered by Labrador CMS