ELLE Invest - i samarbeid med Danske Bank: Kvinner gjør det bedre enn menn når de først investerer

I samarbeid med Danske Bank ønsker ELLE å sette investeringer på agendaen. Her er alt du trenger å vite for å ta smartere og råere økonomiske valg.

Publisert Sist oppdatert

ELLE INVEST - I SAMARBEID MED DANSKE BANK

I samarbeid med Danske Bank ønsker ELLE å sette investeringer på agendaen.

Vi ønsker å inspirere hverandre til å ta smartere økonomiske valg, slik at vi alle får mer ut av de midlene vi har, samtidig som vi øker bevisstheten og kunnskapen omkring smart sparing og investeringer.

Det viser seg nemlig at når kvinner først investerer, gjør de det ofte bedre enn mennene, fordi vi tar kalkulert risiko.

Likevel er det sånn i dag at vi kvinner fortsatt er underrepresentert på børsen, og kun 20 prosent av verdiene der er eid av damer. Det er på tide at vi endrer på! Vi må rett og slett tørre å gutse mer på investeringer.

På ELLE INVEST vil du derfor hver måned få et hett investeringstips. Her ligger det også masse bra saker om penger og investeringer, intervjuer med inspirerende kvinner som har gjort smarte pengevalg og rå tips fra ekspertene til hvordan du enkelt kan komme igang.

Følg med - og gi oss gjerne innspill om saker du ønsker vi skal skrive om her på ELLE INVEST.

ELLE Invest er en egen side under ELLE.no hvor du kan lese både redaksjonelle saker om økonomi og investering, og kommersielle artikler med Danske Bank som avsender. De kommersielle artiklene er tydelig merket med annonse.

Powered by Labrador CMS