De 6 råeste podcastene for din lommebok

Disse på øret garanterer en smartere måte å deale med pengene dine på, i tillegg til store doser inspirerende suksess-snakk.

Publisert Sist oppdatert

Podcast: Len deg tilbake, press play og sug til deg de aller beste tipsene fra flere av de mest eminente eksperter på pengefeltet.

Girlboss Radio

I denne podcasten tar den amerikanske forretningskvinnen og forfatteren Sophia Amoruso med deg inn i den store verdenen av entreprenørskap, og hva det vil si å være en kvinne i sjefstolen. Amoruso snakker penger, hva suksess innebærer, og hvordan du kan oppnå begge deler på en tøffere og klokere måte.

Listen over rå gjester er lang og spenner seg fra alt fra Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr og Sarah Jessica Parker, til poet og forfatter Rupi Kaur og Emily Weiss, grunnleggeren av nettmagasinet og it-merket Glossier.

Podcast: Dine Penger - Pengerådet

Dine Pengers Andreas W. Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim serverer deg gode og konkrete tips til hvordan du kan få en romsligere økonomi. Episodene har oversiktlige og aktuelle navn som «Boliglån, tips og førstegangskjøpere», «Spis godt på stramt budsjett» og «10 råd for bedre økonomi».

Tips: Smartere å kjøpe Chanel enn å kjøpe aksjer!

The Tim Ferriss Show

Podcasten til foredragsholder, entreprenør og forfatter Tim Ferriss har lenge tronet på toppen av listen over de mest nedlastede poddene på iTunes, og ikke uten grunn. Å høre på The Tim Ferriss show gir deg litt følelsen av å lytte til en privat samtale mellom skikkelig inspirerende folk. Hør blant annet Karlie Kloss, Tony Robbins og Vince Vaughn dele noen av sine absolutte suksessøyeblikk innen business og diverse life hacks de har lært opp gjennom sine karrierer.

Finanspodden

Lyst til å lytte til de mest innflytelsesrike og inspirerende finansprofilene som snakker om sine erfaringer fra en fantastisk og inspirerende karriere? Da er denne podcasten noe for deg! Her blir du servert personlige fortellinger, tips og råd fra noen av søta brors fremste foredragsholdere og investorer.

Smarta pengar

Privatøkonomi-ekspertene Jenny Petersson og Hans Bolander fra den svenske dagsavisen Dagens Industris guider og hjelper deg med å ta skikkelig kontroll over privatøkonomien din.

Afford Anything

Eiendomsinvestor, blogger og influencer Paula Pant sitt motto er: «You can afford anything, but not everything». Pant fokuserer mye på alle de økonomiske valg vi hele tiden tar, hver eneste dag, i både liten og stor skala, og hvordan du på best mulig måte tenker smart rundt disse og går for alternativer som virkelig gagner lommeboken din.

Snurr podcast!

Hørt disse podcastene?

Powered by Labrador CMS