ELLE-GALLAEN 2022 x Mens Club

Foto: Alva Thylen

Fikk du med deg dette "stuntet" under årets ELLE-GALLA?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Coop Prix/Mens Club.

24. november gikk ELLE-GALLAEN 2022 av stabelen for aller første gang i Norge, og for en kveld det ble! Gallaens hovedsamarbeidspartner var Coop Prix og Mens Club, som hadde et helt spesielt bidrag for anledningen.

Med Mens Club ønsker Coop Prix å fjerne tabuet rundt noe så hverdagslig som mensen. Fortsatt er det mange som syntes det er flaut og ubehagelig å kjøpe mensprodukter, og denne tendensen vil Mens Club inspirere til å fjerne.

Mens Club inngikk derfor et eksklusivt samarbeid for kvelden med Iselin Guttormsen, Tinashe Williamson og Anniken Jørgensen, som alle tre bar spesialdesignende kreasjoner signert norske Pas Passé og Envelope1976, under årets ELLE-GALLA.

Mens Club x Pas Passé

Designduoen, Pas Passé, består av Erica Mathiesen og Anette Ousdal. Til anledningen hadde de redesignet gamle brudekjoler i hvite blonder med hjerteformede applikasjoner av røde paljetter, for å illustrere menstruasjon.

Foto: Alva Thylen

Kjolene ble båret av Tinashe Williamson og Iselin Guttormsen, som også delte ut prisen for 'Årets gjennombrudd' under gallaen.

Foto: Alva Thylen

Iselin Guttormsen og Tinashe Williamson deler ut prisen for 'Årets gjennombrudd' under ELLE-GALLAEN 2022. Foto: Alva Thylen

Mens Club x Envelope1976

Celine Aagaard er designeren og gründeren bak Envelope1976, og hun fikk i oppdrag å designe en kjole til Anniken Jørgensen. Også denne kjolen var orientert rundt den store trenden med gjennomsiktige plagg i blonder. Kjolen var fotsid med lange ermer og en liten hals, og Jørgensen bar en rød truse under kjolen som synes gjennom blondene.

Foto: Alva Thylen

Anniken Jørgensen på den røde løperen iført Envelope1976 x Mens Club, sammen med kjæresten, Theo. Foto: Alva Thylen

Powered by Labrador CMS