Fuelbox: Årets mest meningsfulle julegave

Foto: Alven/Spirenstudio

Dette må du teste ut med kjæresten eller venninnegjengen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Fuelbox

Du har kanskje hørt om Fuelbox via podkasten til Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø?

Boksene som skaper samtaler man kanskje ikke ellers tør å snakke med venninnene om, eller som kan piffe opp parforholdet du er i.

Les mer og kjøp FuelBox her!

Med koden ELLE2019 får du 100,- rabatt på alle våreFuelBox frem til 24. desember.

Følg FuelBox på Instagram: @fuelboxnorge

FuelBox kommer i ulike versjoner, og vi i ELLE elsker FuelBox PAR og FuelBox VENNER!

Sistnevnte skapte mye latter og engasjement på ELLE Brunchen denne måneden. FuelBox handler om å bringe mennesker sammen, ansikt til ansikt. Om gode samtaler som utvikler og styrker oss og våre relasjoner gjennom nærvær og nysgjerrighet.

Det er en hvit lekker boks fylt med åpne spørsmål fordelt på ulike kategorier som kickstarter refleksjon og samtale.

Det hele startet med at Berta Lende Røed savnet de gode samtalene hun pleide å ha med mannen sin. Men hun synes det var vanskelig å komme på nye spørsmål, og fant det til og med vanskelig å stille de spørsmålene hun virkelig ønsket å stille for å sette igang den samtalene hun, eller de, virkelig hadde behov for å ha.

Hun begynte å skrive ned spørsmål etterhvert som hun kom på de til alle døgnets tider, og samlet disse i en konvolutt.

Konvolutten var ganske full da hun en kveld presenterte den, sammen med en flaske vin, for sin mann.

De begynte å trekke vilkårlige kort ut av konvolutten og endte opp med å snakke i timesvis, akkurat som de hadde gjort de første årene.

Hun forstod med en gang at her hadde hun noe som alle par der ute kunne ha glede av og kanskje til og med dra nytte av...

Les mer og kjøp FuelBox her!

Med koden ELLE2019 får du 100,- rabatt på alle våreFuelBox frem til 24. desember.

Følg FuelBox på Instagram: @fuelboxnorge

Årets fineste julegave

I dag finnes det bokser for alle relasjoner og mest av alt handler FuelBox om å ha de samtalene som gjør at vi blir bedre kjent, kan forstå hverandre bedre og minne oss selv på hvor heldige vi er som har hverandre - noe som er viktig i både par, familie og vennerelasjoner.

Vil du gi en meningsfull julegave til noen i år, bør du gi de en FuelBox.

FuelBox skal skape nærvær gjennom gode samtaler i ulike relasjoner og gir oss mulighet til å dyrke nysgjerrigheten; på livet, oss selv og ikke minst hverandre, sammen.

FuelBox skaper engasjerende, nye, morsomme og viktige samtaler gjennom åpne spørsmål. Det at vi trekker spørsmål fra en boks gjør at vi ikke trenger å bekymre oss for en eventuell bakenforliggende agenda, og det gir oss anledning til å ha viktige samtaler i forkant.

FuelBox PAR

I følge eksperter er det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten i et parforhold å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten.

Vi har forelsket oss i FuelBox PAR, også kalt KJÆRLIGHET PÅ BOX. Årets fineste og viktigste julegave til kjæresten eller et par du er glad i!

FuelBox PAR består av 170 åpne spørsmål for å sette i gang nye, morsomme og viktige samtaler i parforholdet.

FuelBox Familie og FuelBox VENNER

For gode samtaler med familien eller for å lære noe nytt om dine beste venner, finnes FuelBox FAMILIE og FuelBox VENNER.

Les mer og kjøp FuelBox her!

«Hva er det viktigste jeg bringer inn i livet ditt?» trakk min mann og jeg mens vi lagde fredagstacoen sammen. Jeg tenkte med en gang at her kommer det ord som humor, glede og hygge. Det var utrolig fint da det første min mann sier er at det må være at jeg får han til å føle seg sett og viktig og at jeg alltid er villig til å lytte til han… Dette hadde jeg ikke tenkt på og det ble en fin påminnelse om å gjøre dette mer i hverdagen.»

Med koden ELLE2019 får du 100,- rabatt på alle våreFuelBox frem til 24.desember.

Følg FuelBox på Instagram: @fuelboxnorge

«Jeg husker godt da min mann og jeg brukte FuelBox FAMILIE sammen med mine fantastiske svigerforeldre. Da trakk vi spørsmålet «Hva kan du få dårlig samvittighet for?» Det som da ble sagt mellom min mann og hans mor var bare helt nydelig, rørende og helt nødvendig.»

Powered by Labrador CMS