Gå i fotsporene til "Emily in Paris"

Vil du gå i fotsporene til Emily neste gang du er i Paris? Da er dette stedene du bør besøke!

Publisert Sist oppdatert

Emily in Paris restauranter og steder

ELLE-redaksjonen lever fremdeles i Paris-bobla etter Fashion Week – Og nå har vi begynt å se Netflix-serien Emily in Paris for andre gang. Skal du snart besøke den romantiske storbyen? Da bør du besøke en av disse stedene...

Les også: Stjel stilen til Camille Razat fra Emily in Paris

I fotsporene til Emily in Paris – Restauranter og steder

La Maison Rose

La Maison Rose er det søte rosa huset hvor Emily og Mindy spiser middag i femte episode av sesong 1. Den franske restauranten som ligger i vakre Montmartre, har holdt dørene åpne siden 1908 og har huset en rekke kjente artister og kunstnere som Dali og Picasso opp gjennom tidene. Her får du servert sesongens fineste råvarer inspirert av det franske og italienske kjøkken.

2 Rue de l'Abreuvoir, 75018 Paris

Boulangerie Moderne

Den første croissanten Emily Cooper bestiller i Paris, bestiller hun på Boulangerie Moderne, som ligger rett ved Panteon og Luxembourghagen – Et autentisk fransk bakeri, som byr på en rekke lekkerbisker som garantert vil gi deg vann i munn.

Adresse: 16 Rue des Fossés Saint-Jacques, 75005 Paris

Terra Nera

I serien heter dette stedet ‘Les Deux Compères’ og er restauranten hvor Gabriel jobber, men i virkeligheten er det en sjarmerende liten italiensk restaurant ved navn Terra Nera. Her står blant annet Linguine alle vongole og Torta della Nonna på menyen.

Adresse: 18 Rue des Fossés Saint-Jacques, 75005 Paris

Le Café Marly

Le Café Marly er stedet Sylvie, Emily og Camille spiser lunsj i første episode av sesong 2, når Camille spør om en euro til la madame pipi (damen som passer på toalettet). Det ligger på plassen ved Louvre-museet, og er et chic og instagramverdig sted, som virkelig er et must neste gang du er i Paris.

Adresse: 93 Rue de Rivoli, 75001 Paris

Bistrot Valois

Funfact! Sist gang ELLE-redaksjonen var på inspirasjonstur til Paris, bodde vi i andre etasje over denne bistroen, som ligger på samme plassen som stedet der den angivelige jobben til Emily ligger i Paris. I serien samles ofte Emily og hennes kolleger her i lunsjen eller etter jobb.

Bistrot Valois er et typisk pariser sted hvor du finner alt fra enkle salater og franske oster til Côte de Bouef på menyen.

Sted: 1 Pl. de Valois, 75001 Paris

The jardin du Palais Royal

Det er i Palais Royal-hagen at Mindy og Emily møtes for første gang, på benken med skriften Aujourd’hui, c’est demain et hier qui s’épousent.

Kanskje et av de vakreste stedene i Paris. Kjøp deg en kaffe på Café Kitsume og sett deg her for å lese en bok eller et blad neste gang du er i Paris.

Adresse: Palais Royal

Café de Flore

I episode seks av sesong 1, sitter Emily på Café de Flor og jobber da hun plutselig blir sjekket opp av Thomas. Han forteller henne historien bak kanskje av Paris mest kjente kafeer mens de deler en flaske rødvin sammen.

Du har ikke vært ordentlig i Paris om du ikke har tatt turen innom Café de Flor.

Adresse: 172 Bd Saint-Germain, 75006 Paris

ELLE tipser: 10 ting å gjøre i Paris

Powered by Labrador CMS