ELLE´s interiørteam deler sine beste hacks!

Vi har fått de beste tipsene fra vårt interiør-team i ELLE .

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med Artroom.no

Det å fornye hjemmet behøver ikke å koste skjorta. Vi elsker at selv små interiør-hacks kan gjøre mye med et rom.

Postere kan fornye en kjedelig vegg og gi et rom mer karakter, liv og personlighet. Man kan stramme opp en interiørstil eller tilføre mer farge på en veldig lettvint og uforpliktende måte. Artroom.no tilbyr et stort utvalg postere fra danske og norske designere – her er det virkelig noe for enhver smak og ethvert rom.

Har du kanskje en vegg som trenger litt ekstra TLC? Her er de beste tipsene fra ELLEs interiør-team!

Klassisk:

Et bilde som dette strammer opp og gir med en gang rommet det lille ekstra. Vi elsker dybdefølelsen denne posteren gir, og svart-hvitt-bilder er klassiske og tidløse.

Har du en gang som trenger det lille ekstra? Da er denne posteren fra Artroom.no helt perfekt!

Architecture poster fra Artroom.no

Abstrakt:

Gå for noe abstrakt hvis hjemmet ditt mangler karakter. Som denne plakaten fra Artroom. Den gir personlighet og er samtidig minimalistisk, slik at den lett kan skli inn i et hvilket som helst interiør.

Hvorfor ikke gå for to stykker og lage et liten moodboard i en kosekrok?

Face Line poster fra Artroom.no

Soft:

Det er aldri feil å ha noe fint å hvile øynene på. Disse posterne får oss til å drømme oss bort, og fargekombinasjoner som dette gir hjemmet et mykt løft. Perfekt hvis du har blåtoner i hjemmet som du ønsker å fremheve.

Vi elsker at man lett ved poster kan ta opp fargene i møblene, som her med den blå sofaen.

Stairs poster fra Artroom.no

Kunstnerisk:

Lyst på et litt mer eksentrisk hjem? Mye ligger i veggpynten,og en poster som denne er midt i blinken. Lag et lekent og fargerikt mooboard over sofaen, og vipps ser hjemmet ditt ut som det kommer rett ut av italienske ELLE Decor!

Det brune i posteren tar opp fargen i stolene og gjør dette hjemmet enda mer eksentrisk!

Face it 2 poster fra Artroom.no

Fargerikt:

Vi craver alltid litt farger, og en poster er et lettvint grep for å tilføre fine farger til hjemmet. Men det er ekstra fint å henge slike fargerike poster på en malt vegg. Rosatoner i interiøret det har vi en liten hang up på om dagen!

En fargerik plakat kan gjøre så mye, og det skaper med et et lunere og hyggeligere hjem.

Cactus Rose Poster fra Artroom.no

Et stort ekstra med akkurat denne nettsiden er at man også har et stort utvalg av rammer, på den måten kan man finspisse utrykket man vi ha på veggen sin. ELLE´s interiør-team tipser om det å bruke forskjellige rammer, og tenke helhetlig.

Det å blande eikerammer med gullramme på samme vegg er superfint, og har man et rom som trenger litt mer organisering kan en vegg med bare svarte rammer hjelpe til å stramme opp utrykket på interiøret.

For hele utvalget av posters, rammer og circle art fra Artroom.no finner du her.

Powered by Labrador CMS