ELLE LOVES: Egentid med Foreo Luna

Egentid og hudpleie i en og samme rutine? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Foreo.

I forbindelse med ELLE Beauty Awards 2022 har vi kåret redaksjonens skjønnhetsfavoritter, og dette produktet har virkelig tatt vår hudpleierutine til et nytt nivå.

Få enda mer ut av rengjøringen med LUNA 3 plus – det siste tilskuddet til den prisbelønte LUNA-serien fra FOREO og den første hudteknologi-enheten med en kombinasjon av varmeterapi og oppstrammende mikrostrøm. Bytt ut din faste rengjøringsrutine med et avslappende spa-aktig hudpleieritual med to enkle trinn.

Varmen åpner opp porene under rengjøringen, mens mikrostrømmen strammer opp huden og bidrar til å bevare et mer ungdommelig utseende. Det har aldri vært enklere å få en ren og frisk hud!

Rengjøring i kombinasjon med varmeterapi

Rengjøring er en av de viktigste delene av hudpleierutinen. Da FOREO lanserte den første LUNA-enheten allerede i 2013 ønsket de med det å understreke viktigheten av rengjøring og best mulig absorbering av andre hudpleieprodukter.

Du finner FOREO Luna 3 Plus her!

FOREOs nyeste innovasjon er utstyrt med varmeterapi for å sikre dyprengjøring av porene samt enklere opptak av andre produkter i hudpleierutinen. Med sine åtte termiske berøringspunkter overfører LUNA 3 plus en mild varme til huden for å løse opp urenheter som sitter dypt nede i porene, samtidig som den naturlige fuktighetsbalansen bevares.

Varmen åpner opp porene og stimulerer svetting, slik at smuss, olje og talg kommer ut. Resultatet er en dyp, grundig og skånsom rengjøring som etterlater huden frisk og med en vakker glød.

Mikrostrøm

LUNA 3 plus er utstyrt med mikrostrøm som overfører lav spenning direkte i huden for å behandle fine linjer. Mikrostrøm stimulerer huden for å perfeksjonere den og skape konturer. Den bryter dessuten ned hudceller, slik at det skal kunne dannes nye og enda sterkere celler. Resultatet er en ungdommelig glød!

Slik bruker du LUNA 3 plus

Når du skal låse opp og registrere enheten din for første gang, aktiverer du Bluetooth på smarttelefonen din og trykker på universalknappen på LUNA 3 plus for å synkronisere enheten med FOREO-appen.

Rengjøringsmodus

1. Fjern all sminke, fukt huden, og påfør deretter FOREO Micro-Foam Cleanser.

2. Trykk på universalknappen igjen for å aktivere rengjøringsmodus.

3. Rengjør med sirkelbevegelser på kinn og panne, og la enheten gli oppover og nedover i neseområdet.

4. Hold knappen inne i tre sekunder for å slå av enheten.

5. Skyll og tørk ansiktet.

Mikrostrømmodus

1. Påfør FOREOs serum på ren og tørr hud.

2. Følg instruksjonene i FOREO-appen for å aktivere mikrostrømbehandlingen.

3. Avslutt med ønsket fuktighetsgivende produkt.

Voila! Nå kan du nyte en nyrenset og glødende hud!

Powered by Labrador CMS