Derfor er egentid viktig

Foto: Jarran Flokkmann

Elizabeth Arden inspirerer til egentid og yoga med Vibeke Klemetsen.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Elizabeth Arden.

Nå er vi virkelig tilbake i hverdagen igjen. De gode, gamle rutinene går sin vante gang etter ferien, og pulsen er kanskje ikke lenger i hvilemodus. Selv om det på mange måter er godt å være tilbake i rutiner, og at hverdags-karusellen har sin sjarm, er det også lett at egentiden nedprioriteres, til fordel for andre, mer "praktiske" gjøremål.

Denne egentiden er gull verdt. Det å sette av tid til seg selv, for å koble av og fokusere, hjelper oss med å bevare roen, også når karusellen går ekstra fort. Enten du mediterer, praktiserer yoga eller tilbringer tid i naturen, er dette som mat for sjelen, og en viktig investering i din mentale helse.

White Tea Collection

Med sin White Tea Collection vil Elizabeth Arden sette fokus på nettopp det å definere egentid, og gleden det gir. Gi deg selv rom til å stoppe opp og reflektere over det som skjer i livet ditt akkurat nå, og alt det vakre som finnes rundt deg. Kolleksjonen består allerede av tre dufter: White Tea Wild Rose, White Tea Vanilla Orchid og White Tea Mandarin Blossom. Hver duft er satt sammen med en ambisjon om å fange livets enkle gleder.

Foto: Jarran Flokkmann

Indre styrke og velvære

Nå utvides kolleksjonen med White Tea Ginger Lily. Duften er skapt for å fremkalle de varme øyeblikkene gjennom en dynamisk duft som fanger energien fra både krydder og lyse blomster. Den oppmuntrer til indre styrke og velvære gjennom sin varme og innbydende aroma.

White Tea Ginger Lily Eau de Toilette Spray 50 ml, 395 kr og 100 ml, 525 kr

En perfekt duft for dagene der du trenger litt ekstra styrke, men samtidig vil bevare en ro og kontakt med deg selv, uansett hva dagen måtte bringe. Foto: Jarran Flokkmann Ginger Lily har skinnende bergamott, orange bitter og neroli i toppnotene. Varm ingefærlilje, ingefærrot og knust violet i hjertenotene, og hvitt sedertre, tonkabønner og silke musk i bunnotene. Duften er lansert som både en Eau de Toilette Spray og Pure Indulgence Body Cream, og kan kjøpes her. Yoga med Elizabeth Arden og Vibeke Klemetsen For at vi skulle oppleve kombinasjonen av duften Ginger Lily og egentid, inviterte Elizabeth Arden ELLE-redaksjonen til yoga, sammen med Vibeke Klemetsen. Midt i en travel hverdag fikk vi muligheten til å logge av, og være i nuet. Denne opplevelsen vil vi selvfølgelig dele med alle dere, og derfor har vi nå lagt ut hele praksisen med Vibeke her, slik at du kan har muligheten til å kjenne på den samme opplevelsen av en stund for deg selv. Klikk her for å finne instruksjonsvideo for yoga med Vibeke Klemetsen eller se den lenger ned i saken. Foto: Jarran Flokkmann Foto: Jarran Flokkmann https://www.instagram.com/p/CTChEGaFMTh/ Namaste!
Powered by Labrador CMS