Luke 11: Vinn premier fra Eleni & Chris

For en gavepakke!

Publisert Sist oppdatert

I dagens julekalender kan du vinne en gavepakke fra Eleni & Chris til en samlet verdi av 2820 kr.

Premien inneholder:

BoostaMin 6-pack 6x20 ml (verdi kr 349)

BoostaMin er en næringsrik hårkur som passer alle hårtyper, og har umiddelbar effekt. Kuren mykgjør, beskytter og reparerer håret, og er fri for parabener. Den er veldig enkel å bruke, og det er lett å ta med seg en pakke på reise.

For best resultat bør kuren brukes 1-2 ganger ukentlig.

Style Paste (verdi kr 229)

Style Paste scorer 4/5 på Performance Hold skalaen vår, så den gir veldig godt hold til håret. Style Paste har en god konsistens som gjør det lett å fordele i håret, og passer for alle hårtyper. Bruker man Style Paste i vått hår vil man få en semi-matt finish, og i tørt hår oppnår man en helt matt finish. Denne er enkel å restyle håret med i løpet av dagen.

Hydrating Face Mist 10 ml (verdi kr 69)

Denne fuktighetsgivende ansiktssprayen er en konsentrert spray som gir fuktighet, beskytter og gjenoppfrisker hudens glød når som helst på dagen. Den er fylt med vår patenterte SEA3oilTM og eksklusivt Scandinavian Glacier Water for å sikre optimal tilstand for huden.

Hydrating Face Mist bidrar til mykere hud, og påvirker ikke sminken. Kan også brukes som en setting spray over sminke.

PARABENFRI - DERMATOLOGISK UNDERSØKT - IKKE-IRRITERENDE - KLINISK TESTET – ALLERGITESTET

Shape Hairspray 300ml (verdi kr 299)

Shape Hairspray gir håret en naturlig finish med en lett tekstur. Sprayen kan fint brukes flere dager på rad og er enkel å børste ut. Shape Hairspray scorer 4/5 på Performance Hold skalaen, men er samtidig en lett hårspray som kan jobbes med mens man styler håret. Den er anvendelig både til hverdags og til en mer kreativ styling.

Dry Texturizing Shampoo 200 ml (verdi kr 259)

Dette er en tørrsjampo med ren og frisk duft som passer for alle hårtyper og hårfarger. Den gir lett volum med matt tekstur og en nyvasket følelse. Den absorberer overflødig fett og urenheter, og inneholder multeekstrakt som beskytter håret.

Pure Treatment Oil 100 ml (verdi kr 339)

Den prisvinnende Pure Treatment Oil fra Eleni & Chris pleier, gjenoppbygger og gir fuktighet slik at håret blir mykt og glansfullt. Det er en klar olje som ikke misfarger håret, og den tynger heller ikke ned slik som andre håroljer kan gjøre.

Pure Treatment Oil beskytter mot UV-stråler og er varmebeskyttende opptil 90°C. Kan brukes i både vått og tørt hår, og passer alle hårtyper.

Glow Kit (verdi kr 199)

Denne boksen med Glow Face Mask Kit inneholder tre arkmasker fra Eleni & Chris. Maskene har ultrafine, lange fibre som gir deg silkemyk hud. I pakken får du maskene Detox, Glow og Hydrate.

ChroMin ColorPro Shampoo and Conditioner Gift Box (verdi kr 399)

Sjampo og balsam for normalt og farget hår. Beskytter nyfarget hår og tilfører rikelig med fuktighet. Beskytter håret mot UV-stråling og hindrer fargen i å falme. Tilfører mye fuktighet og glans.

ChroMin ColorPro Leave-In Treatment Spray (Verdi kr 279)

En lett leave-in balsam for daglig bruk og til alle hårtyper. Sprayen har en høykonsentrert formel som beskytter nylig farget hår og gir rikelig med fuktighet til normalt og tørt hår. Varmebeskyttelse opp til 190°C. Sprayes i lengder og tupper i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.

KeraMin Gift Box - Repair (verdi kr 399)

  • For tørt og skadet hår • Gjenoppbyggende • Gir fuktighet • Anti-frizz • Parabenfri

KeraMin Strengthening Shampoo 300ml

Eleni & Chris KeraMin™ Strengthening Shampoo er en styrkende sjampo for tørt og skadet hår som er rik på proteiner og fuktighet. Håret blir sterkt og mykt.

KeraMin Strengthening Conditioner 300ml

Mykgjørende og styrkende balsam for tørt og skadet hår. KeraMin™ har en unik kombinasjon av vitaminer fra multer, keratin og andre nøye utvalgte ingredienser som reparerer, styrker, mykgjør og fukter håret uten å tynge.

Sjekk ut Eleni & Chris for mer informasjon om produktene og gå inn på @ellenorge på Instagram for å melde deg på konkurransen.

Powered by Labrador CMS