Skjønnhetspraten med Christinah Nicolaisen

Vi har tatt en prat med grunderen bak skjønnhetsmerket Eleni & Chris, og hun tipser om alt fra øyemasker i kjøleskapet til den beste concealeren!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Eleni & Chris

ELLE elsker kvinner som står på, har driv og ambisjoner, og mest av alt elsker skjønnhet like mye som vi gjør!

Vi har tatt en prat med Christinah Nicolaisen, konserndirektør og grunder av beauty-merket Eleni & Chris, et skandinavisk skjønnhetsmerke som tar verden med storm!

Her er hennes beste tips for å bekjempe poser under øynene, anti-age-misten hun sverger til og concealeren som dekker best.

Har ditt syn på hva skjønnhet er forandret seg med alderen?

– Skjønnhet og velvære handler mer om balanse og helhet for meg nå, og at produktene jeg bruker faktisk virker og har effektive nøkkelingredienser på et aktivt nivå. For eksempel har våre anti-age-produkter med multer vært utrolig spennende å utvikle. Det var ingen dokumenterte studier på hva effekten var da vi først begynte, så vi gjennomgikk kliniske studier med multer, og det viste seg at disse bærene faktisk bidrar til å øke cellefornyelsen med opptil 22 prosent innen 24 timer, hvilket er veldig imponerende resultater innen hudpleie. I tillegg har multer en utrolig god effekt på hodebunnen, og derfor har vi det i alle våre hårprodukter – en sunn hodebunn er det beste utgangspunktet for et sunt og glansfullt hår.

Anti-age-produkter fra Eleni & Chris

Hva er skjønnhet for deg?

– Karisma og utstråling! Når du føler du ser bra ut, føler du deg bedre. Og når du føler deg bedre, er du bedre – det er mitt motto! En ny frisyre eller look kan endre hvordan du har det, og det er en fantastisk følelse.

Hvordan er din morgenrutine?

– Jeg har alltid et par pakker med øyemasker i kjøleskapet, så når jeg står opp er det første jeg gjør er å få på meg en iskald øyemaske mens jeg drikker en god kopp kruttsterk kaffe for å våkne ordentlig.

Øyemaske fra Eleni & Chris, kr 349 (6 pack)

– Deretter er det dusj, sminke og to kopper kaffe med CNN i bakgrunnen. Jeg er helt avhengig av KeraMin Leave-In Cream fra Eleni & Chris til håret! KeraMin Leave-In Cream er en av mine favoritter for å få mykt og mer glansfullt hår. I tillegg til at kremen beskytter håret, så gjør den håret supermykt og hele frisyren legger seg mye bedre og holder godt i løpet av dagen.

Keramin Strengthening Leave-In Treatment Cream fra Eleni & Chris, kr 279.

– Jeg bruker alltid et ansiktsserum med anti-aging-effekt og en rik anti-aging dagkrem over for å føle meg fresh utover dagen. Fukt og næring til huden er viktig for meg.

Anti-Aging day cream fra Eleni & Chris, kr 829.

– Jeg bruker ofte øyenskygger fra Shu Uemura, som er lette å blende og påføre. På dager med litt for lite søvn bruker jeg alltid Dior Backstage Pro Fix It Concealer, som har super dekkevne men også fuktig konsistens for å beholde glansen i huden!

Concealer Pro Fix It fra Dior, kr 345.

– Morgenrutinen avsluttes alltid med Anti-Aging Face Mist fra Eleni & Chris for å sette sminken og få enda mer fuktighet og glød – og før jobb må jeg rekke en liten tur i parken med min late franske bulldog.

Anti-aging Mist fra Eleni & Chris, kr 379.

– Face Mist er et must for å gi huden fuktighet og glød gjennom dagen. Jeg har alltid en liten Eleni & Chris Anti-Aging Face Mist på kontorpulten min, og en i veska – og mister meg flere ganger daglig. Den gir effektivt fuktighet til huden gjennom hele dagen, frisker opp huden, gir massevis av glød og kan påføres gjentatte ganger uten at det påvirker sminken.

Hvilket skjønnhetsprodukt kan du ikke leve uten?

– ScandiMin Blonde Shampoo bruker jeg en gang i uken ved annenhver hårvask for å få holde den blonde hårfargen kald og fresh mellom fargebehandlinger.

Scandimin The Blonde Shampoo fra Eleni & Chris, kr 249.

Keramin leave in treatment cream fra Eleni & Chris, kr 279 // Pure Treatment Oil fra Eleni & Chris, kr 339.

– Et lite tips for super-glossy hår er å blande KeraMin Leave In og Pure Treatment Oil fra Eleni & Chris, da får jeg superglansfult og lekkert hår!

Dry Texturizing shampoo fra Eleni & Chris, kr 259.

– Dry Texturizing Shampoo fra Eleni & Chris bruker jeg ofte flere ganger om dagen. Dette er et perfekt produkt for å bygge volum på morgenen for å få balanse i frisyren og i tillegg freshe opp frisyren i løpet av dagen. Den har i tillegg en veldig nøytral og fresh lukt som ikke konkurrerer med parfymen min.

Cleansing oil fra Eleni & Chris, kr 299.

– Til huden er jeg avhengig av en rik renseolje, spesielt på høst og vinter når været varierer så mye. Cleansing Oil fra Eleni & Chris bruker jeg hver dag, den fjerner all sminke supereffektivt, i tillegg til å gi fuktighet, så den gir en herlig følelse hver gang jeg renser huden. Vi vant prisen for «Årets renseolje» internasjonalt med dette produktet, og den er et must have for å skånsomt rense tørr hud. Og om jeg bare kunne tatt med meg et produkt på en øde øy måtte det blitt leppestift. Min favoritt er fra MAC i fargen Up the Amp. Selv på fjelltur er den fast inventar i sekken.

Leppestift fra MAC i fargen Up the Amp, kr 190.

– Ukene mine er stort sett travle fra morgen til kveld, så søndager er «pampering day». Da setter jeg av ekstra god tid til å ta vare på meg selv. Sitatet «when you look good you feel good, and when you feel good you do good», er noe jeg hørte for mange år siden, og dette er noe jeg kjenner meg igjen i, særlig siden jeg jobber i skjønnhetsbransjen. Det er viktig for meg å føle meg bra hele tiden, og for å gjøre det har jeg noen rutiner jeg går gjennom hver søndag. Jeg setter først på en god podkast, før jeg liker å ta en ansiktsmaske som er rik på fuktighet og gir umiddelbar glød.

Glow face mask fra Eleni & Chris, kr 399 (6 pack).

– Et annet viktig me-time-tips er å booke seg en skikkelig god pedikyr, det er utrolig avslappende og gir en deilig følelse av velvære!

Du som jobber i bransjen, hva er høstens store skjønnhetstrend?

– Jeg tror vi vil se fortsettelsen av enda mer og kreative accessories til håret for langt hår, og enda flere og dristigere ting til korte statement-frisyrer. Naturlig glød i huden er tilbake sammen med klassiske røde lepper med en ny tvist; mattere og mørkere. I tillegg tror jeg vi får se en mer dramatisk versjon av eyeliner som gir et sterkt rocka utrykk mot punk looken.

Gi oss dine topp tre beste skjønnhetstips nå på høsten:

Bytt fuktighetskrem på høsten. Om sommeren foretrekker jeg ofte en lettere fuktighetskrem siden huden er mer hydrert. Da velger jeg Anti-Aging Day Cream for normal hud. Når høsten og vinteren kommer endrer behovene til huden seg, og det er viktig å forberede huden med en rikere fuktighetskrem. Min favoritt på denne årstiden er Anti-Aging Day Cream for tørr hud.

2. Ta ekstra vare på håret! Jeg prøver å unne håret mitt en næringsrik hårkur minst en gang i uken for å opprettholde et glansfullt og sunt hår. BoostaMin fra Eleni & Chris er en prisvinnende og næringsrik hårkur som passer alle hårtyper, og har umiddelbar effekt. Den beskytter og reparerer håret, og inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som er satt sammen for å bygge opp igjen håret.

3. Alltid bruk et leave-in produkt! Leave-in balsam er et must for mer glans og å temme krusete hår på høst og vinter, og jeg er helt avhengig av vår ChroMin Leave-In Spray.

Chromin ColorPro Leave In Treatment Spray fra Eleni & Chris, kr 279.

– Dette er en lett leave-in balsam til daglig bruk som passer alle hårtyper. Den tilfører rikelig med fuktighet og pleie til håret, og etterlater det silkemykt og glansfullt med anti-frizz-effekt. I tillegg er den varmebeskyttende opptil 190 grader, så den er fin å spraye i håret før du føner eller bruker andre varmeverktøy. ChroMin Leave-In har også en en anti-statisk effekt på håret ved bruk av ullklær og skjerf noe som gjør den perfekt til bruk på vinterstid. – Sist men ikke minst; nyt hverdagen og gi deg selv litt egen tid – om det er i dusjen eller på badet. Bare det å være til stede i sin beauty-rutine og gjøre det om til et lite me-time-rituale er så viktig.

Powered by Labrador CMS