ANNONSE

Dette er hårtrendene vi spottet på Oslo Runway

– Og det er spesielt fire trender vi vil satse på denne høsten. 

Publisert Sist oppdatert

Eleni & Chris var samarbeidspartner for Oslo Runway 2023, og stod for mange av de lekre hårfrisyrene vi så på catwalken. Her er fire hårtrender vi har skikkelig tro på denne høsten. 

4 store hårtrender fra catwalken 

Glossy jelly-looken hos Pearl Octopuss.y 

For å skape runway-looken til Pearl Octopuss.y, valgte Eleni & Chris sine frisører å ha fokus på trenden jelly hair, en mer glossy og shiny look enn den klassiske wet-looken, som skaper en råere følelse mot hårets naturlige tekstur. 

Slik får du looken: 

Start med å vete håret godt med vann og prepp deretter håret med Eleni & Chris Fiber Foam i ganske store mengder for å gjøre håret mer formbart. Her kan man leke seg med former og fasonger etter ønskelig effekt. 

Påfør deretter Eleni & Chris Flexi Pomade for å oppnå den glossy jelly-looken. Denne trekkes gjennom håret med enten en grov kam eller hendene fra rot til spiss. 

For å fremheve jelly looken, så avslutter vi med Eleni & Chris Extra Strong Hairspray som gir ekstra shine til håret og som ikke minst låser håret på plass. 

Japansk minimalisme hos Atelier Hinode

SS24-kolleksjonen til Atelier Hinode var minimalistisk med en moderne vri, og hårstylistene fra Eleni & Chris hadde latt seg inspirere av japansk kultur ved utformingen av modellenes frisyrer. 

Slik får du looken: 

Start med å preppe håret med Eleni & Chris Sea Salt Spray for å få en lett, matt finish på håret. Spray på fuktig hår og føn produktet inn i håret, det vil gi håret ekstra godt hold. Gre håret lett inn i en hestehale rett under kronepartiet og fest med en hårstrikk. Tvist deretter halve hestehalen med bånd til håret begynner å lage kurver av seg selv, fest håret på plass med bobbypins til du er fornøyd med fasongen. Husk å etterlate ca. 3-4 cm av håret som brukes til å dandere i ønsket retning.  

Spray håret lett med Eleni & Chris Dry Texturing Spray for å få en lett matt, pudderaktig finish på det løse håret. 

Avslutt med å spraye et lett lag med Eleni & Chris Extra Strong Hairspray på en liten børste for å gre ned alle småhår og en siste spray over hele håret for å låse frisyren på plass. 

Sunt og naturlig hår hos Ilag

På Ilag sin visning var fokuset på «healthy hair movement» – å få frem den naturlige teksturen i håret. Her er det fullt fokus på få frem den beste versjonen av håret ditt! 

Slik får du looken: 

Om man har litt tekstur i håret og ønsker å fremheve dette, kan man bruke Eleni & Chris CurliMin Defining Leave-In Cream som prepp i vått hår for å både gi pleie og for å definere krøllene dine. 

For å få frem krøllene på best mulig måte, gre inn Eleni & Chris Fiber Foam med en børste og klem deretter inn produktet med hendene for å forsterke din egen naturlige hårtekstur. Om man ønsker å få noen deler av håret litt ekstra definert, som for eksempel luggen eller fronten av håret, så kan man rulle opp håret mellom pekefingrene og klemme opp den krøllen som dannes. Da er det viktig å passe på at luggen tørker akkurat som man ønsker. Du kan enten lufttørke eller føne luggen tørr med diffuser for å beholde mest mulig av den naturlige teksturen i håret.

 Når håret er tørt tar du en lett pump av Pure Treatment Oil mellom hendene og grer produktet gjennom håret med fingrene, for å skape et luftig og lett resultat. 

Naturlig teksturert og volumøst hår hos ESP

Denne looken er inspirert av naturens vekst. Hvordan naturen gror i organiske former og fasonger, og skaper noe vakkert. Her var fokuset på naturlig teksturert, men volumøst hår, for å få frem mest mulig av håret. 

Slik får du looken: 

Begynn med å preppe håret med Eleni & Chris ChroMin Prep Serum som gir håret ekstra glans og pleie. Etter at denne er fønet inn i håret med en diffuser og håret er helt tørt, løsner vi opp håret ved å gre gjennom med hendene mens hodet er bøyd ned. Løsne først opp i røttene for å skape luft og volum, kast deretter hodet tilbake og form frem de siste krøllene ved å tupere de lett med fingrene.

 For å oppnå en lett, organisk fasong kan man bruke litt Matte Clay mellom håndflatene og trekke frem noen av de øverste lagene med krøller for å definere noen av krøllene rundt ansiktet. 

Avslutt med nyhetenWorkable Hairspray, som gir et fleksibelt hold og som er Eleni & Chris sin aller nyeste lansering. Denne lanseres eksklusivt på eleniandchris.no i dag, 18. august. 

Woodling

Hos Woodling ønsket hårstylistene til Eleni & Chris å få frem en spennende vri på den klassiske wet-looken. En teksturert wet-look som drar inspirasjon fra den populære «mermaid core»-trenden, som en imitasjon av håret som oppstår når man har kommet rett opp fra et bad i havet.

Slik får du looken:

Vet først håret godt og påfør Eleni & Chris Fiber Foam i litt større mengder. Denne skal gres jevnt ut til ca skulderlengde, med en god hårbørste med svinebust. 

Bruk deretter Eleni & Chris Flexi Pomade, som hjelper til med å skape den ønskede vått hår-følelsen. Når håret tørkes beholder du den våte finishen, men med godt hold. 

I hårtuppene brukes en cocktail av Fiber Foam og Intensive Treatment Oil for å skape en glossy finish, samtidig som lengdene vil føles lette og bevegelige. 

Sjekk ut Eleni & Chris for flere bra stylingtips til håret ditt! 

Powered by Labrador CMS