Dette kan superfood gjøre for huden din

Fra kjøkkenskapet til baderomshylla. Dette er superfood-hudpleie!

Publisert

Annonse i samarbeid med Elemis.

Du har kanskje hørt om superfood? I et nøtteskall er superfood, eller såkalt supermat, mat som inneholder ekstremt høyt næringsinnhold, og som derfor kan bidra til en bedre helse.

Det som er bra for kroppen er bra for huden, og ingenting gir en kraftigere næringspakke enn superfoods. Så nå har vi ikke bare superfood i kjøkkenskapet – nå har det også inntatt baderomshylla.

Det britiske hudpleiemerket, ELEMIS, har over 30 års ekspertise, og er et av verdens ledende spa- og hudpleieserie. Blant deres mange, innovative produkter finnes det også en egen, veganvennlig, dedikert superfood-serie. Denne serien er oppskriften på en strålende og superfrisk hud. Serien tar inspirasjon fra det beste naturens superfoods har å tilby, og næringstette supergrains, supergreens og superfruits er fagmessig kombinert med aktiv pre-biotika.

ELEMIS Superfood gir et balansert hudpleieprogram for et sunt, strålende og naturlig friskt utseende.

Dette er Elemis Superfood

En forfriskende og veganvennlig toner som skånsomt eksfolierer bort spor av synlig forurensning og daglig smuss. Den er så mild at den kan brukes daglig for ny glød. Toneren inneholder eple, aprikos og ferskeneddik, Prickly Pear kaktus, samt prebiotika fra naturlig sukker som balanserer hudens mikroflora. Påfør over ansikt og hals med en bomullspad eller et gjenbrukbart alternativ. Kan brukes to ganger daglig etter rens. Huden vil føles hydrert, balansert og mindre fet.

NYHET: ELEMIS Superfood Fruit Vinegar Liquid Glow, kr 399

Lys opp sliten og trøtt hud rundt øynene med Superfood Matcha Eye Dew. Denne avkjølende øyegelen som inneholder Matcha te, har en forfriskende effekt og gir øyeblikkelig og kontinuerlig fuktighet til øye-området hele dagen, noe som bidrar til å redusere hevelse og mørke ringer. Kan benyttes under makeup, alene eller ved behov for å friske opp øyepartiet.

Består av Matcha, kiwi, honningmelon og prebiotika, som er kjent for å inneholde vitaminer og mineraler, og vist seg å gi fuktighet og bidra til hudens naturlige kollagensyntese.

NYHET: ELEMIS Superfood Matcha Eye Dew, kr 459

En fuktighetsgivende dagkrem med antioksidantrike oljer, vitaminpakkede supergreens og aktiv prebiotika som balanserer, fukter og mykgjør huden. Ingefær, matcha og gojibær (superfoods) gjør huden sunnere med fin glød og hudens naturlige økosystem boostes, noe som styrker den beskyttende barrieren.

ELEMIS Superfood Day Cream, kr 669

Våkne opp med en sunn glød

En omegarik nattkrem som pleier huden og tilfører aktiv prebiotika og superfood-kompleks bestående av korn, quinoa og mandel som gir næring mens du sover.

Hudens naturlige økosystem balanseres mens hudbarrieren boostes med fukt og lipider som gjør huden myk og behagelig. Essensielle oljer fra lavendel, ylang ylang og vetiver bidrar til en beroligende følelse. Våkne opp med en sunn glød!

ELEMIS Superfood Night Cream, kr 769

Denne lette geléen er fullspekket med vitaminrike Superfoods og 75% Aloe Vera som umiddelbart tilfører fukt, virker avkjølende og beroliger tørr eller sensitiv hud. Den veganvennlige, silikonfrie formelen er fuktgivende og forbedrer hudens struktur for en jevnere, roligere og balansert hud.

ELEMIS Superfood Cica Calm Hydration Juice, kr 579

Glød og energi til huden

Superfood Glow Priming Moisturiser er en fuktighets- og glødgivende dagkrem. En blanding av kombucha og fermentert ingefærekstrakt hjelper til med å jevne ut hudtonen, mens grønn te og prebiotika bidrar til en myk og glatt hud.

Forsterket med flatterende, lysreflekterende mineraler, kan den fjærlette kremen brukes som en glansgivende dagkrem, en fuktighetsgivende makeup-primer eller en strålende highlighter.

ELEMIS Superfood Glow Priming Moisturiser, kr 569

Superfood Facial Oil utnytter den rene kraften fra konsentrerte superfoods for å gi energi og stimulere huden til en fantastisk, naturlig frisk glød. Denne 100% naturlige ansiktsoljen gir kraftige næringsstoffer for pleie og fuktighet.

ELEMIS Superfood Facial Oil, kr 699

En behandlende 4-i-1-mist som inneholder antioksidantrike superfoods av rooibos-ekstrakt og vegansk fermentert kefir som beroliger og gir glød. Misten fukter, fikserer, frisker opp og fungerer også som primer. Med økologisk Aloe Vera, kokosvann og naturlig prebiotika balanserer og fukter den, samtidig som den sørger for at makeupen fikseres og at huden holder seg fresh hele dagen.

ELEMIS Superfood Superfood Kefir Tea Mist, kr 429

Fjerner alle spor av sminke

Denne multifunksjonelle rensebalmen bidrar til å lysne og klarne huden med en unik blanding av AHA-rik fermenterte gresskarenzymer og Acerola Kirsebær. Pleiende Mango-smør og Chia-frøolje, spekket med omega-fettsyrer, bidrar til å gjøre huden glattere og fjerner all spor av sminke.

ELEMIS Superfood AHA Glow Cleansing Butter, kr 459

Denne bestselgende, skummende rensen er fullspekket med nærende Superfoods som bidrar til å berolige og fukte huden samtidig som den fjerner makeup og urenheter. Den unike formelen hjelper til med å dempe sensitivitet forårsaket av tørr hud og resulterer i en ren hud med en fresh glød.

ELEMIS Superfood CICA Cleansing Foam, kr 379

Superfood Cleansing Wash en næringsrik gelrens som fornyer og revitaliserer huden. Næringstette superfoods og aktiv prebiotika gjør huden strålende med en frisk glød, samtidig som den rengjør i dybden. Passer til sensitiv hud.

ELEMIS Superfood Facial Wash, kr 469

Elemis superfood – når huden trenger en boost!

Rensemasken bidrar til å balansere T-sonen for en frisk og fornyet hudtone. En innovativ blanding av antioksidantrike Superbær-ekstrakter er rike på antioksidanter og gir næring, slik at huden føles mykere og ser mer plumpet ut. Brasiliansk lilla leire bidrar til å absorbere overflødig olje og urenheter i T-sonen.

ELEMIS Superfood Berry Boost Mask, kr 459

En smoothie-inspirert, nærende maske med en blanding av grønne vegetabilske ekstrakter. Virker forfriskende og fornyer en grå og trist hud. Inneholder næringsrike kraftige frøoljer er målrettet mot hudtilstander som skyldes en hektisk livsstil samtidig som den tilfører fuktighet og gir huden umiddelbart en frisk glød. Masken bidrar til å balansere T-sonen for en frisk og fornyet hudtone.

ELEMIS Superfood Vital Veggie Mask, kr 459

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliato er en mild gelépeeling som forvandles til en melkeaktig skrubb når man tilsetter vann. Inneholder antioksidantrike superfood-ekstrakter som blant annet nordiske blåbær og sort te.

ELEMIS Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliation, kr 439

Powered by Labrador CMS