ANNONSE

Eksklusivt tilbud til deg: Vil du besøke hotellet alle snakker om?

Drømmer du om en hyggelig weekend getaway? Nå har du muligheten!

Publisert Sist oppdatert

Et hotell som gir assosiasjoner til både Miami og den franske rivieraen, og det i Moss – er det virkelig mulig? Ja, sier vi. 

Og nå har vi en ekslusiv rabattkode til deg som leser ELLE!

Nyåpnede Hotel Riviera, ligger rett ved sjøen i Moss sentrum, og er det perfekte stedet for årets julebord eller en koselig helgetur med din kjære. Hotellet har 172 rom og suiter, et eget spaområde i 14. etasje med bar og utendørs basseng (14 og 20 årsgrense) - med en utsikt som virkelig tar pusten fra deg.

I den franskinspirerte bistrorestauranten, Brasserie Bon Vivant i første etasje, kan du nyte gode drinker og spise både frokost, lunsj og middag. Restauranten er ikke bare åpen for hotellets gjester, så er du ute etter en liten dagsutflukt, kan vi anbefale et besøk innom hotellet for å nyte god mat og drikke. Utenfor hotellet finnes det også en vakker sandstrand. 

Det er ikke spart på noe hva kommer til hotellets interiør, som er et skue i seg selv med vakre detaljer, som de overdådige, hvite søylene i restaurantområdet. Fargeskalaen som går i pastellrosa og palmegrønt, står helt i stil med alle de vakre tapetene både på rommene og i fellesområdene.

Eksklusivt tilbud til deg 

I samarbeid med Hotel Riviera gir vi nå ut et eksklusivt tilbud som inkluderer overnatting, Happy Breakfast, Fitness og Sunrise Club.

Benytt følgende bookingkode for å få - 650 kr i rabatt: ELLEXRIVIERA (fra kr 1560 for to personer.).

Tilbudet gjelder fra 10.november til 15.desember, og kan også bookes for perioden 10.november til 31.mars.

Book din neste getaway på hotelriviera.no, og få inspirasjon via Instagram @hotelriviera i mellomtiden. 

    *14-årsgrense i følge med en foresatt for Sunrise Club. Merk at det er 20-årsgrense for Sunset Club.

Adresse: Bernt Ankers gate 2, 1534 Moss

Powered by Labrador CMS