#EIBA22: Årets "Green Skin Care"

Dette er vinneren av ELLE BEAUTY AWARDS 2022: Årets "Green Skin Care".

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Weleda.

ELLEs 46 skjønnhets­redaktører verden over har smurt, sniffet og sprayet seg fram til årets aller beste skjønnhetsprodukter for å kåre vinnerne av ELLE BEAUTY AWARDS 2022. De har saumfart jungelen av skjønnhetsprodukter for å finne produktene vi ELLEsker og har tro på for 2022. Nå avslører vi vinneren av Årets "Green Skin Care".

Vi blir stadig mer bevisste på gode, grønne valg, og dette gjelder også for baderomshylla. Derfor er vi veldig stolte over å presentere årets vinner av denne gjeve kategorien.

Om vinneren:

– Dette produktet er helt essensielt hjemme hos meg. Det passer alle familiemedlemmer og forbedrer hudkvaliteten. Det gir intens fuktighet, reparerer små sår og skader og beroliger irritasjon og rødhet. Jeg bruker kremen sommer som vinter på alle områder av kroppen hvor jeg kjenner på ubehag eller tørrhet.
Marie-Noëlle Vekemans, digitalredaktør, ELLE Belgia

Årets "Green Skin Care"

Vinneren av 'Årets Green Skin Care' er Weledas Skin Food Body Butter. Et kremaktig og mykgjørende body butter som gir intens pleie og næring til meget tørr hud, samt beskytter mot dehydrering. Det høye innholdet av verdifulle naturlige ingredienser som kakaosmør, sheasmør, stemorsblomst-ekstrakt, kamille-ekstrakt og ringblomst-ekstrakt sørger for en gjennomfuktet hud med fantastisk glød.

I tillegg har det en herlig mild duft av appelsin og lavendel kombinert med søt vanilje-duftende benzoin. Perfekt for tørr hud som trenger intensiv pleie og næring. Påfør Weleda Skin Food Body Butter over hele kroppen, eller på områder hvor huden føles ekstra tørr. Dette kan gjøres daglig, eller etter behov.

Weleda er rangert som verdens mest bærekraftige selskap innen naturlig hudpleie. De bruker nøye utvalgte næringsrike ingredienser med pleiende egenskaper, som gir de rette forutsetningene for en sunn hud med fantastisk glød. Les mer om Weleda Skin Food Body Butter her!

Les mer om ELLE BEAUTY AWARDS 2022 i vår seneste utgave.

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/41/2021/01/ELLE-EIBA-MED-LYD.mp4"][/video]

Powered by Labrador CMS