Vi elsker den nye høstkolleksjonen til Edblad

Sjekk ut våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Edblad

Nå som høsten er her, vil vi fornye garderoben med masse nytt. En ny veske, et smykke og kanskje noen nye klær.

Men hva bør man investere i? Og hva er det som gjelder denne høsten? Her viser vi deg hvilke vesker og accessoirer vi ønsker å gå med i høst.

Psst -Visste du at Edblad har en egen butikk i Oslo? Den ligger midt i Bogstadveien og har et bredt utvalg av smykker og accessoirer som vi ønsker oss akkurat nå.

Finner du noe du ønsker deg? Som ELLE-leser får du nå 20 % rabatt på Edblad. no og i Edblads butikk i Bogstadveien ved å bruke koden EDBLAD20. Tilbudet gjelder fra 26/8-1/9-2019 og det gjelder ikke på salgsvarer.

Fyll opp garderoben med skatter fra Edblads nye høstgarderobe:

Denne høsten har Cathrine Edblad latt seg inspirere av skogen og dens mystiske symbolikk. Kolleksjonen er inspirert av eventyr og skogens dyr og vekster når det kommer til former, farger og struktur.

Hot tips! Style veskene med ulike stropper og tilbehør.

– Naturen er tidløs og ekte – det vil vi også utstråle i vårt design, sier Cathrine Edblad, Sjefsdesigner og medeier av Edblad. – Skogen kan være alt fra mystisk til skremmende, men også beroligende, rik og livlig. Edblad går ofte tilbake til naturen for inspirasjon, og for høst og vintersesongen samler vi inn skogens natur i våre smykker og tilbehør.

Høstens kolleksjoner Branch Smykkeserien Branch er inspirert av skogens grener, og hvert smykke blir polert for hånd. Kolleksjonen består av både store festsmykker og mindre smykker for daglig bruk. Feather Feather-serien har tatt formen fra en enkel, men uttrykksfull fjær og er inspirert av fugler fra eventyrverden som den mystiske svarte ravnen. Peak Smykkene fra Peak-kolleksjonen henter inspirasjon fra fjelltopper. Designet minner om nagler brukt av punkere, og kommer som både store statement-smykker, samt enklere smykker. Naglene finner du også på armbånd i skinn-imitasjon i dype fargetoner. Reflection Serien Reflection har et enkelt, men tydelig design. To kontrast-ringer møtes, en større i gull og en tynnere i stål, som sammen minner om refleksjoner i overflaten på et tjern i skogen. Høstens tilbehør Høstens vesker og skjerf kommer i dype juveltoner med design og mønster hentet fra skogens mystikk og fauna. Her har Edblad bygget videre på vårens idé om å mikse og matche skulderremmer og bagcharms, for å gjøre vesken personlig og passende for enhver anledning. Ruby dataveske kan for eksempel bæres som en clutch, eller over skulderen med en skulderrem med nagler. En annen nyhet er den elegante ryggsekken Robur i høstens farger og mønster. Vesken lukkes med en snor, har en åpning på siden for enkel tilgang og har plass til en 13-tommers laptop. Alba: Alba er den perfekte hverdagsvesken! Vesken er en oppdatert versjon av Edblads storfavoritt Curie og på lokket finner man det typiske Edblad-mønsteret Tiles. Tiles-mønsteret er hentet opp fra Edblad-arkivet og går som en rød tråd gjennom flere av høstens accessoirer. Skulderremmen på vesken er avtagbar, noe som gjør at du fritt kan mikse og matche og skape en egen personlig look med vesken. Tiles Silk Scarf er tilbake i høstens kolleksjon igjen. Et mønster som minner om hustak eller bark på trær gir en spennende struktur på tilbehøret. Bag charms og skjerf inspireres også av skogens liv. Skjerfet Forest skiller seg ut med håndtegnet design. Den har en grafisk print inspirert av skogen og grener, håndtegnet av Cathrine Edblad. Finner du noe du ønsker deg? Som ELLE-leser får du nå 20 % rabatt på Edblad. no og i Edblads butikk i Bogstadveien ved å bruke koden EDBLAD20. Tilbudet gjelder fra 26/8-1/9-2019 og det gjelder ikke på salgsvarer.
Powered by Labrador CMS